Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zdrowa kuchnia rodzinna
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nie wszyscy rodzice są entuzjastycznie nastawieni do wspólnego gotowania z dziećmi. Dla niektórych kuchnia po takiej aktywności przypomina obszar po przejściu huraganu. Rodzice często obawiają się, że ich maluchy mogą się skaleczyć lub poparzyć. W rezultacie wielu nastolatków nie potrafi przygotować nawet najprostszych potraw, jak jajecznica, a po zrobieniu kanapki pozostawiają za sobą bałagan.
Monika Mrozowska, znana propagatorka zdrowego stylu życia i mama czwórki dzieci, od dawna pokazuje, że gotowanie z dziećmi może być nie tylko wykonalne, ale też pełne przyjemności i smaków. Każdy członek rodziny ma szansę wzbogacić wspólne kulinarne doświadczenia, a wspólne gotowanie pomaga zacieśniać więzi rodzinne.
Propozycje Moniki, takie jak kukurydziana zupa z popcornem, omlet z serem halloumi, tarta z brokułami czy domowe lody kokosowe, to tylko kilka z wielu apetycznych i zdrowych dań, które zdobywają uznanie zarówno wśród dorosłych, jak i dzieci. Te potrawy z pewnością znajdą stałe miejsce w rodzinnym jadłospisie.
Monika Mrozowska, aktorka i zwolenniczka zdrowego, ekologicznego odżywiania, z zaangażowaniem uczestniczy w inicjatywach prozdrowotnych, zwłaszcza związanych z edukacją żywieniową. Jest autorką i współautorką licznych książek kulinarnych, takich jak "Zupy moc", "Słodkie i zdrowe, czyli desery, które możesz jeść codziennie", "Ekologiczna, ekonomiczna kuchnia", "Uczta dla dwojga" oraz "Uczta dla maluszka" wydanych przez Wydawnictwo Zwierciadło.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nie wszyscy rodzice są entuzjastycznie nastawieni do wspólnego gotowania z dziećmi. Dla niektórych kuchnia po takiej aktywności przypomina obszar po przejściu huraganu. Rodzice często obawiają się, że ich maluchy mogą się skaleczyć lub poparzyć. W rezultacie wielu nastolatków nie potrafi przygotować nawet najprostszych potraw, jak jajecznica, a po zrobieniu kanapki pozostawiają za sobą bałagan.
Monika Mrozowska, znana propagatorka zdrowego stylu życia i mama czwórki dzieci, od dawna pokazuje, że gotowanie z dziećmi może być nie tylko wykonalne, ale też pełne przyjemności i smaków. Każdy członek rodziny ma szansę wzbogacić wspólne kulinarne doświadczenia, a wspólne gotowanie pomaga zacieśniać więzi rodzinne.
Propozycje Moniki, takie jak kukurydziana zupa z popcornem, omlet z serem halloumi, tarta z brokułami czy domowe lody kokosowe, to tylko kilka z wielu apetycznych i zdrowych dań, które zdobywają uznanie zarówno wśród dorosłych, jak i dzieci. Te potrawy z pewnością znajdą stałe miejsce w rodzinnym jadłospisie.
Monika Mrozowska, aktorka i zwolenniczka zdrowego, ekologicznego odżywiania, z zaangażowaniem uczestniczy w inicjatywach prozdrowotnych, zwłaszcza związanych z edukacją żywieniową. Jest autorką i współautorką licznych książek kulinarnych, takich jak "Zupy moc", "Słodkie i zdrowe, czyli desery, które możesz jeść codziennie", "Ekologiczna, ekonomiczna kuchnia", "Uczta dla dwojga" oraz "Uczta dla maluszka" wydanych przez Wydawnictwo Zwierciadło.
