Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik „Technik żywienia i usług gastronomicznych” dokładnie omawia zasady planowania oraz ocenę żywienia, skupiając się na pierwszej części kwalifikacji T.15. Książka dostarcza niezbędnej wiedzy oraz rozwija umiejętności potrzebne do tworzenia diety dostosowanej do wymagań różnych grup społecznych. Zawiera wszechstronne informacje dotyczące zasad organizacji wyżywienia, w tym aspekty związane z dietetyką w kontekście nowoczesnego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna jest poparta wieloma przykładami i ćwiczeniami, które, wraz z kolorowymi ilustracjami, pomagają w praktycznym jej zastosowaniu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik „Technik żywienia i usług gastronomicznych” dokładnie omawia zasady planowania oraz ocenę żywienia, skupiając się na pierwszej części kwalifikacji T.15. Książka dostarcza niezbędnej wiedzy oraz rozwija umiejętności potrzebne do tworzenia diety dostosowanej do wymagań różnych grup społecznych. Zawiera wszechstronne informacje dotyczące zasad organizacji wyżywienia, w tym aspekty związane z dietetyką w kontekście nowoczesnego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna jest poparta wieloma przykładami i ćwiczeniami, które, wraz z kolorowymi ilustracjami, pomagają w praktycznym jej zastosowaniu.
