Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom 1
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten podręcznik to kompleksowe źródło wiedzy dla uczniów technikum oraz szkół zawodowych, którzy kształcą się w zawodzie technika żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharza, obejmujący kwalifikację T.6 związaną z przygotowaniem potraw i napojów. Książka szczegółowo omawia urządzenia używane w gastronomii, prezentując zarówno te powszechnie stosowane, jak i nowatorskie technologie, które zyskują na popularności. Znajdziemy tu także analizy typowych błędów popełnianych podczas obsługi sprzętu. Ponadto podręcznik zawiera wyczerpujące informacje na temat BHP, w tym zasady udzielania pierwszej pomocy, co pozwala na solidne przygotowanie do pracy w różnorodnych miejscach branży gastronomicznej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten podręcznik to kompleksowe źródło wiedzy dla uczniów technikum oraz szkół zawodowych, którzy kształcą się w zawodzie technika żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharza, obejmujący kwalifikację T.6 związaną z przygotowaniem potraw i napojów. Książka szczegółowo omawia urządzenia używane w gastronomii, prezentując zarówno te powszechnie stosowane, jak i nowatorskie technologie, które zyskują na popularności. Znajdziemy tu także analizy typowych błędów popełnianych podczas obsługi sprzętu. Ponadto podręcznik zawiera wyczerpujące informacje na temat BHP, w tym zasady udzielania pierwszej pomocy, co pozwala na solidne przygotowanie do pracy w różnorodnych miejscach branży gastronomicznej.
