Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wszystkie smaki świata
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kulinarna podróż to niekończąca się odkrywcza wędrówka, która otwiera przed nami różnorodność światowych kultur, tradycji oraz smaków, niosąc ze sobą wspomnienia pełne aromatycznych doznań i emocji. „Wszystkie smaki świata” stanowią wyjątkową kolekcję ponad 200 przepisów z 11 krajów o wyróżniających się tradycjach kulinarnych, obejmując takie miejsce jak Austria, Francja, Grecja, Włochy, Indie, Japonia, Chiny, Meksyk, Egipt, Maroko oraz Tunezja.
Każde danie w tej książce to okazja do zanurzenia się w świat pełen wyrazistych przypraw i niespotykanych smakowych doświadczeń. Dzięki niej poczujesz intensywność kuminu i chili, orzeźwiającą woń bazylii oraz cynamonu. Skosztujesz słodyczy tyrolskiego jabłecznika czy delikatności placków naan. Przekąś tradycyjną grecką pastę z bakłażanów, krewetki pieczone w nori, a także meksykańskie quesadillas.
Zachęcamy do kulinarnego podróżowania po czterech kontynentach, by przekonać się, że każda kuchnia jest gotowa otworzyć się na niezwykłe smaki oferowane przez nasz różnorodny świat.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kulinarna podróż to niekończąca się odkrywcza wędrówka, która otwiera przed nami różnorodność światowych kultur, tradycji oraz smaków, niosąc ze sobą wspomnienia pełne aromatycznych doznań i emocji. „Wszystkie smaki świata” stanowią wyjątkową kolekcję ponad 200 przepisów z 11 krajów o wyróżniających się tradycjach kulinarnych, obejmując takie miejsce jak Austria, Francja, Grecja, Włochy, Indie, Japonia, Chiny, Meksyk, Egipt, Maroko oraz Tunezja.
Każde danie w tej książce to okazja do zanurzenia się w świat pełen wyrazistych przypraw i niespotykanych smakowych doświadczeń. Dzięki niej poczujesz intensywność kuminu i chili, orzeźwiającą woń bazylii oraz cynamonu. Skosztujesz słodyczy tyrolskiego jabłecznika czy delikatności placków naan. Przekąś tradycyjną grecką pastę z bakłażanów, krewetki pieczone w nori, a także meksykańskie quesadillas.
Zachęcamy do kulinarnego podróżowania po czterech kontynentach, by przekonać się, że każda kuchnia jest gotowa otworzyć się na niezwykłe smaki oferowane przez nasz różnorodny świat.
