Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Szkoła gotowania. Kuchnia bez mięsa
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Na początku książki znajdziesz wprowadzenie do kluczowych produktów wegetariańskich, takich jak zboża, warzywa strączkowe, seitan, tempeh oraz nasiona oleiste. Publikacja oferuje bogactwo informacji na temat ich właściwości, korzyści zdrowotnych i różnorodnych sposobów wykorzystania w kuchni.
Centralnym elementem książki jest obszerny kurs gotowania, który zawiera ponad 500 zdjęć ilustrujących przepisy wegetariańskie krok po kroku. Przyciągające uwagę fotografie prezentują widok z góry na deskę pełną niezbędnych składników oraz kolejne etapy przygotowania dań. Dzięki tym wizualizacjom, gotowanie staje się intuicyjne, a każdy etap procesu jest przejrzysty i łatwy do wykonania.
Przepisy zostały podzielone na kategorie takie jak: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, koktajle i musy, desery oraz posiłki dla dzieci. Wśród nich można znaleźć takie propozycje jak babka kawowa, budyń z białej czekolady i limonki, chlebek bananowy, chłodnik rzodkiewkowo-serowy, ciasteczka pełnoziarniste z czekoladą, myszki z warzyw i sera, pulpety z fasoli i warzyw, sangria oraz tarta z kremem brokułowym, a to tylko niektóre z opcji.
Książka stanowi nieocenione wsparcie w kuchni nie tylko dla wegetarian, ale także dla wszystkich, którzy chcą odkryć nowe, pełne smaku i zdrowia podejście do gotowania.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Na początku książki znajdziesz wprowadzenie do kluczowych produktów wegetariańskich, takich jak zboża, warzywa strączkowe, seitan, tempeh oraz nasiona oleiste. Publikacja oferuje bogactwo informacji na temat ich właściwości, korzyści zdrowotnych i różnorodnych sposobów wykorzystania w kuchni.
Centralnym elementem książki jest obszerny kurs gotowania, który zawiera ponad 500 zdjęć ilustrujących przepisy wegetariańskie krok po kroku. Przyciągające uwagę fotografie prezentują widok z góry na deskę pełną niezbędnych składników oraz kolejne etapy przygotowania dań. Dzięki tym wizualizacjom, gotowanie staje się intuicyjne, a każdy etap procesu jest przejrzysty i łatwy do wykonania.
Przepisy zostały podzielone na kategorie takie jak: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, koktajle i musy, desery oraz posiłki dla dzieci. Wśród nich można znaleźć takie propozycje jak babka kawowa, budyń z białej czekolady i limonki, chlebek bananowy, chłodnik rzodkiewkowo-serowy, ciasteczka pełnoziarniste z czekoladą, myszki z warzyw i sera, pulpety z fasoli i warzyw, sangria oraz tarta z kremem brokułowym, a to tylko niektóre z opcji.
Książka stanowi nieocenione wsparcie w kuchni nie tylko dla wegetarian, ale także dla wszystkich, którzy chcą odkryć nowe, pełne smaku i zdrowia podejście do gotowania.
