Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Stan przedcukrzycowy i cukrzyca typu 2
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Poradnik, który oferuje czytelnikom A. Cichocka, kompleksowo wprowadza w aktualną wiedzę teoretyczną dotyczącą zaburzeń tolerancji węglowodanów. To nie tylko skarbnica wiedzy, ale także praktyczny przewodnik, który krok po kroku wyjaśnia, jak układać zbilansowaną dietę. Czytelnicy dowiedzą się, jakie składniki powinny dominować w ich posiłkach, a których unikać, by skutecznie kontrolować stan zdrowia. Dzięki przedstawionym jadłospisom, edukacja w zakresie zdrowego odżywiania w przypadkach cukrzycy i stanu przedcukrzycowego jest prostsza i bardziej przystępna.
W swojej nowej publikacji, A. Cichocka udowadnia, że prawidłowe odżywianie przy zaburzeniach węglowodanowych jest osiągalne dla każdego. Autorka bazuje na najnowszych wytycznych ekspertów diabetologii, przekazując wiedzę w sposób fachowy, a jednocześnie przystępny i estetycznie atrakcyjny. To połączenie sprawia, że czytelnicy mają większą szansę na utrwalenie nowych nawyków żywieniowych i zastosowanie ich w codziennym życiu. Prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. Leszek Czupryniak, kierownik Kliniki Diabetologii i Chorób Wewnętrznych Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, także podkreśla znaczenie tej publikacji dla osób dotkniętych problemami zdrowotnymi związanymi z dietą.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Poradnik, który oferuje czytelnikom A. Cichocka, kompleksowo wprowadza w aktualną wiedzę teoretyczną dotyczącą zaburzeń tolerancji węglowodanów. To nie tylko skarbnica wiedzy, ale także praktyczny przewodnik, który krok po kroku wyjaśnia, jak układać zbilansowaną dietę. Czytelnicy dowiedzą się, jakie składniki powinny dominować w ich posiłkach, a których unikać, by skutecznie kontrolować stan zdrowia. Dzięki przedstawionym jadłospisom, edukacja w zakresie zdrowego odżywiania w przypadkach cukrzycy i stanu przedcukrzycowego jest prostsza i bardziej przystępna.
W swojej nowej publikacji, A. Cichocka udowadnia, że prawidłowe odżywianie przy zaburzeniach węglowodanowych jest osiągalne dla każdego. Autorka bazuje na najnowszych wytycznych ekspertów diabetologii, przekazując wiedzę w sposób fachowy, a jednocześnie przystępny i estetycznie atrakcyjny. To połączenie sprawia, że czytelnicy mają większą szansę na utrwalenie nowych nawyków żywieniowych i zastosowanie ich w codziennym życiu. Prof. dr hab. n. med. i n. o zdr. Leszek Czupryniak, kierownik Kliniki Diabetologii i Chorób Wewnętrznych Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, także podkreśla znaczenie tej publikacji dla osób dotkniętych problemami zdrowotnymi związanymi z dietą.
