Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smakuj życie. Gotowanie nasza pasja
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Mariola Bojarska-Ferenc, znana z programów telewizyjnych oraz książek o zdrowym życiu, razem z synem Aleksem, który ukończył Wydział Ekonomii i Zarządzania na Università Cattolica del Sacro Cuore w Mediolanie, wprowadza nas w świat włoskiej kuchni. Razem pokazują, jak gotowanie może stać się rodzinną pasją, zbliżającą ludzi i rozbudzającą w dzieciach ciekawość nowych smaków. Mariola, poprzez przykład Aleksa, wyjaśnia, jak nauczyć młodych miłości do gotowania. Aleks natomiast dzieli się swoimi ulubionymi przepisami, które poznał dzięki przyjaciołom z Włoch oraz innych krajów. Wskazuje również kulinarne miejsca w Mediolanie, które warto odwiedzić, by doświadczyć prawdziwej włoskiej atmosfery. Książka zawiera 75 przepisów na przystawki, dania makaronowe, mięsne i rybne, opracowane zgodnie z zasadami włoskiej kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Mariola Bojarska-Ferenc, znana z programów telewizyjnych oraz książek o zdrowym życiu, razem z synem Aleksem, który ukończył Wydział Ekonomii i Zarządzania na Università Cattolica del Sacro Cuore w Mediolanie, wprowadza nas w świat włoskiej kuchni. Razem pokazują, jak gotowanie może stać się rodzinną pasją, zbliżającą ludzi i rozbudzającą w dzieciach ciekawość nowych smaków. Mariola, poprzez przykład Aleksa, wyjaśnia, jak nauczyć młodych miłości do gotowania. Aleks natomiast dzieli się swoimi ulubionymi przepisami, które poznał dzięki przyjaciołom z Włoch oraz innych krajów. Wskazuje również kulinarne miejsca w Mediolanie, które warto odwiedzić, by doświadczyć prawdziwej włoskiej atmosfery. Książka zawiera 75 przepisów na przystawki, dania makaronowe, mięsne i rybne, opracowane zgodnie z zasadami włoskiej kuchni.
