Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Siostra Maria. Kuchenne Inspiracje. Potrawy z ryb
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Potrawy z ryb” to kolekcja 50 sprawdzonych przepisów, które oferują szeroki wybór dań z ryb i owoców morza. W tej książce znajdziesz przepisy na zupy, pasty, musy, tataru, omlety, sałatki oraz różne techniki przygotowania ryb – duszenie, pieczenie i smażenie.
Choć ryby rzadko pojawiają się na polskich stołach poza okresem świątecznym czy podczas Wielkiego Postu, warto docenić ich walory odżywcze. Stanowią one doskonałą alternatywę dla mięs, ponieważ są nie tylko pożywne, ale i lekkostrawne. Bogate w niezbędne dla zdrowia kwasy omega-3, ryby wspierają prawidłowe funkcjonowanie mózgu i układu nerwowego, działają przeciwnowotworowo oraz pomagają obniżać poziom „złego” cholesterolu, co zmniejsza ryzyko zawału. Ponadto, ich spożywanie korzystnie wpływa na kondycję skóry i włosów. Dlatego autorka zdecydowała się stworzyć osobną książkę poświęconą potrawom z ryb, umieszczając w niej przepisy, które z łatwością można wypróbować w domu.
„Kuchenne Inspiracje Siostry Marii” to seria poradników kulinarnych, zorientowanych na tematykę zdrowego i prostego gotowania. Każdy tom prezentuje około 50 receptur, które nie wymagają specjalnych umiejętności kulinarnych. Dzięki temu przepisy te przyciągną szerokie grono miłośników gotowania. Precyzyjne instrukcje i piękne fotografie pomogą każdemu z łatwością przyrządzić każde z proponowanych dań, korzystając z łatwo dostępnych składników.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Potrawy z ryb” to kolekcja 50 sprawdzonych przepisów, które oferują szeroki wybór dań z ryb i owoców morza. W tej książce znajdziesz przepisy na zupy, pasty, musy, tataru, omlety, sałatki oraz różne techniki przygotowania ryb – duszenie, pieczenie i smażenie.
Choć ryby rzadko pojawiają się na polskich stołach poza okresem świątecznym czy podczas Wielkiego Postu, warto docenić ich walory odżywcze. Stanowią one doskonałą alternatywę dla mięs, ponieważ są nie tylko pożywne, ale i lekkostrawne. Bogate w niezbędne dla zdrowia kwasy omega-3, ryby wspierają prawidłowe funkcjonowanie mózgu i układu nerwowego, działają przeciwnowotworowo oraz pomagają obniżać poziom „złego” cholesterolu, co zmniejsza ryzyko zawału. Ponadto, ich spożywanie korzystnie wpływa na kondycję skóry i włosów. Dlatego autorka zdecydowała się stworzyć osobną książkę poświęconą potrawom z ryb, umieszczając w niej przepisy, które z łatwością można wypróbować w domu.
„Kuchenne Inspiracje Siostry Marii” to seria poradników kulinarnych, zorientowanych na tematykę zdrowego i prostego gotowania. Każdy tom prezentuje około 50 receptur, które nie wymagają specjalnych umiejętności kulinarnych. Dzięki temu przepisy te przyciągną szerokie grono miłośników gotowania. Precyzyjne instrukcje i piękne fotografie pomogą każdemu z łatwością przyrządzić każde z proponowanych dań, korzystając z łatwo dostępnych składników.
