Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sekrety włoskiej kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pasjonujący przewodnik dla miłośników Włoch z przedmową autorstwa Umberta Eco.
Dla wszystkich szukających inspiracji do pełniejszego przeżywania każdego dnia, ta książka stanowi doskonałą propozycję.
Ta publikacja to kolorowa układanka, która wprowadzi cię w serce słonecznej Italii, kraju, gdzie kulinaria osiągają poziom sztuki, a zwyczaje związane z jedzeniem są integralną częścią cywilizacji. Zagłęb się w kulinarną podróż po Włoszech, od górzystych Alp po malowniczą Sycylię. Przeżyj opowieści o potrawach, tradycjach i codziennych radościach... Książka ta umożliwia rozsmakowanie się w opisie potraw, miejsc i historii, prezentując elegancki, wzbogacony humorem styl autorki.
To wyjątkowe źródło wiedzy o kulturze włoskiej, przepełnione pięknymi fotografiami, napisane z ogromnym zaangażowaniem przez przyjaciółkę i tłumaczkę dzieł Umberta Eco. Zdobywca prestiżowej nagrody Premio Bancarella della Cucina!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pasjonujący przewodnik dla miłośników Włoch z przedmową autorstwa Umberta Eco.
Dla wszystkich szukających inspiracji do pełniejszego przeżywania każdego dnia, ta książka stanowi doskonałą propozycję.
Ta publikacja to kolorowa układanka, która wprowadzi cię w serce słonecznej Italii, kraju, gdzie kulinaria osiągają poziom sztuki, a zwyczaje związane z jedzeniem są integralną częścią cywilizacji. Zagłęb się w kulinarną podróż po Włoszech, od górzystych Alp po malowniczą Sycylię. Przeżyj opowieści o potrawach, tradycjach i codziennych radościach... Książka ta umożliwia rozsmakowanie się w opisie potraw, miejsc i historii, prezentując elegancki, wzbogacony humorem styl autorki.
To wyjątkowe źródło wiedzy o kulturze włoskiej, przepełnione pięknymi fotografiami, napisane z ogromnym zaangażowaniem przez przyjaciółkę i tłumaczkę dzieł Umberta Eco. Zdobywca prestiżowej nagrody Premio Bancarella della Cucina!
