Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ryby i owoce morza. Szkoła gotowania krok po kroku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka to wszechstronny przewodnik kulinarny, który na ponad 500 zdjęciach prezentuje dokładne instrukcje dotyczące przygotowywania w domowym zaciszu wyśmienitych dań z ryb, mięczaków i skorupiaków. Wstęp zawiera szczegółowy opis różnych gatunków ryb i owoców morza, które można znaleźć w przepisach. Publikacja jest podzielona na trzy główne rozdziały: ryby, mięczaki oraz skorupiaki. Każdy rozdział rozpoczyna się od wprowadzenia do podstawowych technik oczyszczania, filetowania oraz, w niektórych przypadkach, gotowania poszczególnych rodzajów owoców morza.
Dzięki zawartym w książce licznym przepisom, czytelnicy mogą na nowo odkryć mniej znane, ale wyjątkowo smaczne gatunki ryb. Zawiera także przepisy z popularnymi gatunkami, takimi jak tuńczyk, labraks czy dorada, a także z rybami równie pysznymi, lecz mniej kosztownymi przez ich mniejszą popularność. Wszystkie przepisy są przedstawione w przystępny sposób, krok po kroku, z zastosowaniem pięknych, wykonanych z góry fotografii, ilustrujących zarówno potrzebne składniki, jak i kolejne etapy przygotowywania potraw. Dzięki temu wystarczy spojrzeć na zdjęcia, by zrozumieć, co jest niezbędne do gotowania i jak krok po kroku dojść do doskonałości w wykonaniu przepisu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka to wszechstronny przewodnik kulinarny, który na ponad 500 zdjęciach prezentuje dokładne instrukcje dotyczące przygotowywania w domowym zaciszu wyśmienitych dań z ryb, mięczaków i skorupiaków. Wstęp zawiera szczegółowy opis różnych gatunków ryb i owoców morza, które można znaleźć w przepisach. Publikacja jest podzielona na trzy główne rozdziały: ryby, mięczaki oraz skorupiaki. Każdy rozdział rozpoczyna się od wprowadzenia do podstawowych technik oczyszczania, filetowania oraz, w niektórych przypadkach, gotowania poszczególnych rodzajów owoców morza.
Dzięki zawartym w książce licznym przepisom, czytelnicy mogą na nowo odkryć mniej znane, ale wyjątkowo smaczne gatunki ryb. Zawiera także przepisy z popularnymi gatunkami, takimi jak tuńczyk, labraks czy dorada, a także z rybami równie pysznymi, lecz mniej kosztownymi przez ich mniejszą popularność. Wszystkie przepisy są przedstawione w przystępny sposób, krok po kroku, z zastosowaniem pięknych, wykonanych z góry fotografii, ilustrujących zarówno potrzebne składniki, jak i kolejne etapy przygotowywania potraw. Dzięki temu wystarczy spojrzeć na zdjęcia, by zrozumieć, co jest niezbędne do gotowania i jak krok po kroku dojść do doskonałości w wykonaniu przepisu.
