Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przekąski i przystawki. Zimne i gorące
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przystawki, zarówno zimne, jak i ciepłe, mają za zadanie pobudzić nasz apetyt. Chłodne propozycje to zazwyczaj takie przysmaki jak wędliny serwowane z dodatkiem warzyw, marynowane lub galaretowane ryby, a także różnorodne pasty. Natomiast przykładem ciepłych przystawek mogą być zapiekane owoce morza, wytrawne tarty czy racuchy z delikatną mozzarellą. W tej książce znajdziesz pięknie skomponowane przepisy zarówno na nieskomplikowane przystawki, jak surowe warzywa zanurzone w aromatycznym sosie czosnkowym, jak i na ekskluzywne doznania kulinarne, w tym langustynki z martini czy przegrzebki weneckie.
Niektóre propozycje, takie jak mozzarella w kieszonkach czy bruschetta z papryką i kozim serem, szczególnie przypadną do gustu dzieciom, podczas gdy kraby po triesteńsku czy carpaccio z egzotycznym sosem japońskim będą świetnym wyborem dla bardziej wymagających podniebień. Lekkie, śródziemnomorskie smaki, do których zalicza się warzywa po sycylijsku czy pomidorki czereśniowe z pistou, to idealna propozycja na letnie dni. Nie brakuje również bardziej sycących opcji, jak zapiekanka ze szpinakiem i skwarkami czy parmezanowe cygara, które z pewnością zadowolą większy głód.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przystawki, zarówno zimne, jak i ciepłe, mają za zadanie pobudzić nasz apetyt. Chłodne propozycje to zazwyczaj takie przysmaki jak wędliny serwowane z dodatkiem warzyw, marynowane lub galaretowane ryby, a także różnorodne pasty. Natomiast przykładem ciepłych przystawek mogą być zapiekane owoce morza, wytrawne tarty czy racuchy z delikatną mozzarellą. W tej książce znajdziesz pięknie skomponowane przepisy zarówno na nieskomplikowane przystawki, jak surowe warzywa zanurzone w aromatycznym sosie czosnkowym, jak i na ekskluzywne doznania kulinarne, w tym langustynki z martini czy przegrzebki weneckie.
Niektóre propozycje, takie jak mozzarella w kieszonkach czy bruschetta z papryką i kozim serem, szczególnie przypadną do gustu dzieciom, podczas gdy kraby po triesteńsku czy carpaccio z egzotycznym sosem japońskim będą świetnym wyborem dla bardziej wymagających podniebień. Lekkie, śródziemnomorskie smaki, do których zalicza się warzywa po sycylijsku czy pomidorki czereśniowe z pistou, to idealna propozycja na letnie dni. Nie brakuje również bardziej sycących opcji, jak zapiekanka ze szpinakiem i skwarkami czy parmezanowe cygara, które z pewnością zadowolą większy głód.
