Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Polski superfood
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy zastanawiałeś się kiedyś, co kryje się za terminem superfood? Są to produkty charakteryzujące się wysoką wartością odżywczą i bogactwem składników niezbędnych dla zdrowia i dobrej formy. W skład superżywności wchodzą nie tylko egzotyczne odkrycia, takie jak komosa ryżowa, jagody goji czy spirulina, ale również produkty od dawna obecne w polskiej kuchni. Do takich lokalnych składników należą między innymi buraki, jarmuż, kiszona kapusta, dynia, płatki owsiane i kasza jaglana, które również cieszą się niezwykłymi właściwościami zdrowotnymi. Nasza książka oferuje przepisy na różnorodne potrawy przygotowane z krajowej superżywności. Są to nie tylko przekąski, sałatki i zupy, ale także dania obiadowe i desery, które doskonale pasują do polskiej tradycji kulinarnej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy zastanawiałeś się kiedyś, co kryje się za terminem superfood? Są to produkty charakteryzujące się wysoką wartością odżywczą i bogactwem składników niezbędnych dla zdrowia i dobrej formy. W skład superżywności wchodzą nie tylko egzotyczne odkrycia, takie jak komosa ryżowa, jagody goji czy spirulina, ale również produkty od dawna obecne w polskiej kuchni. Do takich lokalnych składników należą między innymi buraki, jarmuż, kiszona kapusta, dynia, płatki owsiane i kasza jaglana, które również cieszą się niezwykłymi właściwościami zdrowotnymi. Nasza książka oferuje przepisy na różnorodne potrawy przygotowane z krajowej superżywności. Są to nie tylko przekąski, sałatki i zupy, ale także dania obiadowe i desery, które doskonale pasują do polskiej tradycji kulinarnej.
