Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Owoce i warzywa pełne mocy. Polskie superfoods
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Poznaj bogactwo najzdrowszych polskich produktów przez cały rok! Podczas gdy jagody goji, nasiona chia czy amarantus mogą wydawać się egzotyczne, natka pietruszki, cebula, czereśnie czy jeżyny brzmią znacznie bardziej swojsko. Wszystkie te produkty to superfoods, czyli żywność wyjątkowo bogata w korzystne dla zdrowia składniki odżywcze.
Nie każdy zdaje sobie sprawę, że jagody goji można z łatwością zastąpić polską żurawiną, a nasiona chia siemieniem lnianym. Nasze rodzime sady, pola i ogrody obfitują w rośliny, które dorównują zagranicznym superprodukty.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak wzbogacić swoją dietę o wartościowe składniki, wykorzystując sezonowe i dostępne lokalnie warzywa, owoce, zioła, zboża, orzechy oraz nasiona. Odkryjesz wartość odżywczą polskich superfoods, ich prozdrowotne właściwości i potencjalne działanie lecznicze. Praktyczne przepisy na każdą porę roku ułatwią ci ich wprowadzenie do codziennego menu.
Autorka książki, Agata Lewandowska, to doświadczona dietetyczka, która na przestrzeni kilkunastu lat opublikowała ponad 20 poradników dotyczących żywienia. Wykształcona w Warszawskim Uniwersytecie Medycznym i SGGW, ukończyła również studia podyplomowe z psychodietetyki na SWPS oraz liczne kursy i szkolenia. Prowadzi warsztaty, wykłady, webinary i pisze artykuły dotyczące zdrowego stylu życia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Poznaj bogactwo najzdrowszych polskich produktów przez cały rok! Podczas gdy jagody goji, nasiona chia czy amarantus mogą wydawać się egzotyczne, natka pietruszki, cebula, czereśnie czy jeżyny brzmią znacznie bardziej swojsko. Wszystkie te produkty to superfoods, czyli żywność wyjątkowo bogata w korzystne dla zdrowia składniki odżywcze.
Nie każdy zdaje sobie sprawę, że jagody goji można z łatwością zastąpić polską żurawiną, a nasiona chia siemieniem lnianym. Nasze rodzime sady, pola i ogrody obfitują w rośliny, które dorównują zagranicznym superprodukty.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak wzbogacić swoją dietę o wartościowe składniki, wykorzystując sezonowe i dostępne lokalnie warzywa, owoce, zioła, zboża, orzechy oraz nasiona. Odkryjesz wartość odżywczą polskich superfoods, ich prozdrowotne właściwości i potencjalne działanie lecznicze. Praktyczne przepisy na każdą porę roku ułatwią ci ich wprowadzenie do codziennego menu.
Autorka książki, Agata Lewandowska, to doświadczona dietetyczka, która na przestrzeni kilkunastu lat opublikowała ponad 20 poradników dotyczących żywienia. Wykształcona w Warszawskim Uniwersytecie Medycznym i SGGW, ukończyła również studia podyplomowe z psychodietetyki na SWPS oraz liczne kursy i szkolenia. Prowadzi warsztaty, wykłady, webinary i pisze artykuły dotyczące zdrowego stylu życia.
