Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odżywianie z miłością. Świadomy wybór
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Każdego dnia dostarczamy sobie pożywienia, które teoretycznie powinno wzmacniać życie. A co wybieramy, spożywając produkty przetworzone, ubogie w energię odżywczą, błonnik, minerały i pierwiastki śladowe?
Życie czy śmierć?
W poszukiwaniu skutecznych form terapii doszłam do przekonania, że kluczem do każdej z nich jest stan umysłu. To z tej płaszczyzny dokonujemy świadomych wyborów, ale tylko wtedy, gdy wcześniej zdefiniujemy własny system wartości. Oprócz różnych grup krwi, różnimy się między innymi jakością wewnętrzną, którą nazwałam „klimatem wewnętrznym”. W książce zapraszam do swoistej podróży po owym wewnętrznym świecie, mając nadzieję, że umożliwi ona dobór indywidualnej diety.
Beata Dynowska , z wykształcenia technik masażu leczniczego, od 18 lat praktykuje refleksoterapię z uwzględnieniem przepływu energii w meridianach i strefach refleksyjnych. W tym czasie uczestniczyła w wielu kursach psychoterapii w zakresie integracji ciała, umysłu i ducha. Ukończyła 4-letni Kurs Dietetyki według „Tradycyjnej Medycyny Chińskiej”. Od dziesięciu lat łączy z powodzeniem terapie manualne i oddechowe z indywidualnymi zaleceniami dietetycznymi i ziołolecznictwem. Od pięciu lat wykłada podstawy dietetyki i refleksoterapii w Policealnym Studium Psychotroniki im. Juliana Ochorowicza w Krakowie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Każdego dnia dostarczamy sobie pożywienia, które teoretycznie powinno wzmacniać życie. A co wybieramy, spożywając produkty przetworzone, ubogie w energię odżywczą, błonnik, minerały i pierwiastki śladowe?
Życie czy śmierć?
W poszukiwaniu skutecznych form terapii doszłam do przekonania, że kluczem do każdej z nich jest stan umysłu. To z tej płaszczyzny dokonujemy świadomych wyborów, ale tylko wtedy, gdy wcześniej zdefiniujemy własny system wartości. Oprócz różnych grup krwi, różnimy się między innymi jakością wewnętrzną, którą nazwałam „klimatem wewnętrznym”. W książce zapraszam do swoistej podróży po owym wewnętrznym świecie, mając nadzieję, że umożliwi ona dobór indywidualnej diety.
Beata Dynowska , z wykształcenia technik masażu leczniczego, od 18 lat praktykuje refleksoterapię z uwzględnieniem przepływu energii w meridianach i strefach refleksyjnych. W tym czasie uczestniczyła w wielu kursach psychoterapii w zakresie integracji ciała, umysłu i ducha. Ukończyła 4-letni Kurs Dietetyki według „Tradycyjnej Medycyny Chińskiej”. Od dziesięciu lat łączy z powodzeniem terapie manualne i oddechowe z indywidualnymi zaleceniami dietetycznymi i ziołolecznictwem. Od pięciu lat wykłada podstawy dietetyki i refleksoterapii w Policealnym Studium Psychotroniki im. Juliana Ochorowicza w Krakowie.