Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka ta jest skierowana do uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, którzy przygotowują się do pracy w zawodach takich jak kelner, kelner bufetowy, kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego. Zawiera ona fundamentalne informacje dotyczące zakładów gastronomicznych, w tym ich typologię, sposób działania, niezbędne wyposażenie oraz różnorodność oferowanych usług. Dzięki niej czytelnik może zrozumieć, jakie są różne stanowiska pracy oraz jakie systemy obsługi są stosowane w branży. Dodatkowo, książka omawia metody utrzymania porządku w takich placówkach oraz przedstawia znaczenie bufetu w kontekście gastronomicznym. Porusza również kwestie związane z technikami kelnerskimi w serwowaniu różnorodnych potraw – od przekąsek, przez zupy i dania główne, aż po desery i śniadania.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka ta jest skierowana do uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, którzy przygotowują się do pracy w zawodach takich jak kelner, kelner bufetowy, kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego. Zawiera ona fundamentalne informacje dotyczące zakładów gastronomicznych, w tym ich typologię, sposób działania, niezbędne wyposażenie oraz różnorodność oferowanych usług. Dzięki niej czytelnik może zrozumieć, jakie są różne stanowiska pracy oraz jakie systemy obsługi są stosowane w branży. Dodatkowo, książka omawia metody utrzymania porządku w takich placówkach oraz przedstawia znaczenie bufetu w kontekście gastronomicznym. Porusza również kwestie związane z technikami kelnerskimi w serwowaniu różnorodnych potraw – od przekąsek, przez zupy i dania główne, aż po desery i śniadania.
