Książka - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 1

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 1

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 1

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się na technika hotelarstwa w ramach kwalifikacji HGT.03, dotyczącej obsługi gości w obiektach świadczących usługi hotelarskie, jest nieocenionym źródłem wiedzy. Zawiera szczegółowe informacje na temat klasyfikacji obiektów i usług hotelarskich, a także struktury systemów i sieci hotelowych. Autorzy dokładnie omówili zasady bezpieczeństwa i higieny pracy, które są kluczowe w tej branży.

W podręczniku znajdziemy także opis sposobów określania stanowisk pracy w dziale służby pięter oraz różnorodne rodzaje jednostek mieszkalnych. Przedstawiono w nim techniki porządkowe oraz metody korzystania z urządzeń do utrzymania czystości. Publikacja ta stanowi znakomite wsparcie w nauczaniu zawodu, dostosowane do nowej podstawy programowej dla technika hotelarstwa.

Dzięki angażującej treści, książka ta nie tylko wspiera proces nauki, ale też rozwija umiejętność kreatywnego myślenia oraz ujawnia zawiłości branży hotelarskiej. Poszczególne rozdziały książki zainteresują każdego przyszłego hotelarza i będą dla niego inspiracją. To lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy przygotowują się do egzaminów zawodowych, oferująca teoretyczną wiedzę popartą licznymi przykładami, ćwiczeniami oraz ilustracjami, które pokazują praktyczne zastosowanie zdobytych informacji.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się na technika hotelarstwa w ramach kwalifikacji HGT.03, dotyczącej obsługi gości w obiektach świadczących usługi hotelarskie, jest nieocenionym źródłem wiedzy. Zawiera szczegółowe informacje na temat klasyfikacji obiektów i usług hotelarskich, a także struktury systemów i sieci hotelowych. Autorzy dokładnie omówili zasady bezpieczeństwa i higieny pracy, które są kluczowe w tej branży.

W podręczniku znajdziemy także opis sposobów określania stanowisk pracy w dziale służby pięter oraz różnorodne rodzaje jednostek mieszkalnych. Przedstawiono w nim techniki porządkowe oraz metody korzystania z urządzeń do utrzymania czystości. Publikacja ta stanowi znakomite wsparcie w nauczaniu zawodu, dostosowane do nowej podstawy programowej dla technika hotelarstwa.

Dzięki angażującej treści, książka ta nie tylko wspiera proces nauki, ale też rozwija umiejętność kreatywnego myślenia oraz ujawnia zawiłości branży hotelarskiej. Poszczególne rozdziały książki zainteresują każdego przyszłego hotelarza i będą dla niego inspiracją. To lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy przygotowują się do egzaminów zawodowych, oferująca teoretyczną wiedzę popartą licznymi przykładami, ćwiczeniami oraz ilustracjami, które pokazują praktyczne zastosowanie zdobytych informacji.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 302
Rok wydania: 2019
Rozmiar: 170 × 240 mm
ID: 9788302183058
Wydawnictwo:

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info