Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 1
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się na technika hotelarstwa w ramach kwalifikacji HGT.03, dotyczącej obsługi gości w obiektach świadczących usługi hotelarskie, jest nieocenionym źródłem wiedzy. Zawiera szczegółowe informacje na temat klasyfikacji obiektów i usług hotelarskich, a także struktury systemów i sieci hotelowych. Autorzy dokładnie omówili zasady bezpieczeństwa i higieny pracy, które są kluczowe w tej branży.
W podręczniku znajdziemy także opis sposobów określania stanowisk pracy w dziale służby pięter oraz różnorodne rodzaje jednostek mieszkalnych. Przedstawiono w nim techniki porządkowe oraz metody korzystania z urządzeń do utrzymania czystości. Publikacja ta stanowi znakomite wsparcie w nauczaniu zawodu, dostosowane do nowej podstawy programowej dla technika hotelarstwa.
Dzięki angażującej treści, książka ta nie tylko wspiera proces nauki, ale też rozwija umiejętność kreatywnego myślenia oraz ujawnia zawiłości branży hotelarskiej. Poszczególne rozdziały książki zainteresują każdego przyszłego hotelarza i będą dla niego inspiracją. To lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy przygotowują się do egzaminów zawodowych, oferująca teoretyczną wiedzę popartą licznymi przykładami, ćwiczeniami oraz ilustracjami, które pokazują praktyczne zastosowanie zdobytych informacji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się na technika hotelarstwa w ramach kwalifikacji HGT.03, dotyczącej obsługi gości w obiektach świadczących usługi hotelarskie, jest nieocenionym źródłem wiedzy. Zawiera szczegółowe informacje na temat klasyfikacji obiektów i usług hotelarskich, a także struktury systemów i sieci hotelowych. Autorzy dokładnie omówili zasady bezpieczeństwa i higieny pracy, które są kluczowe w tej branży.
W podręczniku znajdziemy także opis sposobów określania stanowisk pracy w dziale służby pięter oraz różnorodne rodzaje jednostek mieszkalnych. Przedstawiono w nim techniki porządkowe oraz metody korzystania z urządzeń do utrzymania czystości. Publikacja ta stanowi znakomite wsparcie w nauczaniu zawodu, dostosowane do nowej podstawy programowej dla technika hotelarstwa.
Dzięki angażującej treści, książka ta nie tylko wspiera proces nauki, ale też rozwija umiejętność kreatywnego myślenia oraz ujawnia zawiłości branży hotelarskiej. Poszczególne rozdziały książki zainteresują każdego przyszłego hotelarza i będą dla niego inspiracją. To lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy przygotowują się do egzaminów zawodowych, oferująca teoretyczną wiedzę popartą licznymi przykładami, ćwiczeniami oraz ilustracjami, które pokazują praktyczne zastosowanie zdobytych informacji.
