Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj, jak skutecznie zastąpić tradycyjne składniki potraw roślinnymi alternatywami, a także które techniki kulinarne umożliwiają zachowanie maksymalnej ilości składników odżywczych. Bestseller autorstwa T. Colina Campbella, "Nowoczesne zasady odżywiania", zdobył miano jednej z najbardziej wpływowych książek o zdrowiu i żywieniu w ostatniej dekadzie, z prawie milionem sprzedanych egzemplarzy na całym świecie. Autorzy tej publikacji przekonują, że dieta zachodnia jest głównym czynnikiem przyczyniającym się do rozprzestrzeniania chorób cywilizacyjnych, takich jak otyłość, cukrzyca, choroby serca czy nowotwory. Na bazie obszernych badań pokazują, że dieta roślinna nie tylko sprzyja zachowaniu optymalnego zdrowia, ale również pomaga w leczeniu wielu schorzeń.
"Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce", książka napisana przez córkę T. Colina Campbella, oferuje kolekcję przepisów, które łączą smaczne i zdrowe potrawy z najnowszymi odkryciami w dziedzinie medycyny i dietetyki. Dzięki tej publikacji odkryjesz, że zdrowa dieta nie wymaga poświęceń, a dania roślinne mogą być prawdziwą ucztą dla podniebienia. To zestaw łatwych do przygotowania dań roślinnych, które są wolne od przetworzonych tłuszczów i minimalizują ilość cukru oraz soli. "Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce" są doskonałym wyborem dla tych, którzy chcą łączyć smak z dbałością o zdrowie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj, jak skutecznie zastąpić tradycyjne składniki potraw roślinnymi alternatywami, a także które techniki kulinarne umożliwiają zachowanie maksymalnej ilości składników odżywczych. Bestseller autorstwa T. Colina Campbella, "Nowoczesne zasady odżywiania", zdobył miano jednej z najbardziej wpływowych książek o zdrowiu i żywieniu w ostatniej dekadzie, z prawie milionem sprzedanych egzemplarzy na całym świecie. Autorzy tej publikacji przekonują, że dieta zachodnia jest głównym czynnikiem przyczyniającym się do rozprzestrzeniania chorób cywilizacyjnych, takich jak otyłość, cukrzyca, choroby serca czy nowotwory. Na bazie obszernych badań pokazują, że dieta roślinna nie tylko sprzyja zachowaniu optymalnego zdrowia, ale również pomaga w leczeniu wielu schorzeń.
"Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce", książka napisana przez córkę T. Colina Campbella, oferuje kolekcję przepisów, które łączą smaczne i zdrowe potrawy z najnowszymi odkryciami w dziedzinie medycyny i dietetyki. Dzięki tej publikacji odkryjesz, że zdrowa dieta nie wymaga poświęceń, a dania roślinne mogą być prawdziwą ucztą dla podniebienia. To zestaw łatwych do przygotowania dań roślinnych, które są wolne od przetworzonych tłuszczów i minimalizują ilość cukru oraz soli. "Nowoczesne zasady odżywiania w praktyce" są doskonałym wyborem dla tych, którzy chcą łączyć smak z dbałością o zdrowie.
