Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Moje życie we Francji
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Autobiografia Julii Child to pełna pasji i humoru opowieść o kobiecie, która stała się pierwszą profesjonalną szefową kuchni w USA. Historia jej życia zainspirowała film "Julie i Julia", w którym postać Julii została zagrana przez Meryl Streep. Często nazywana „matką chrzestną” współczesnych kulinarnych gwiazd, takich jak Nigella Lawson i Jamie Oliver, Julia Child zachęciła Amerykanów do odkrywania uroków gotowania.
Jej początek w telewizji był dość niezwykły. Przyszła na wywiad o swojej książce kucharskiej z jajkami, zestawem przyborów kuchennych i przenośną kuchenką, aby na żywo przygotować omlet. Ten spontaniczny pokaz zdobył serca widzów, którzy chcieli oglądać ją częściej.
Przygoda Julii Child zaczyna się, gdy z mężem, Paulem, przeprowadziła się do Francji. Nie znała wówczas francuskiego ani podstaw sztuki kulinarnej, co jeszcze bardziej urozmaiciło jej podróż w świat gotowania. Opisuje ten okres jako wyjątkowo szczęśliwy, naznaczony miłością do męża, odkrywaniem francuskiej kultury i przyjemności płynących z przygotowywania oraz degustacji potraw.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Autobiografia Julii Child to pełna pasji i humoru opowieść o kobiecie, która stała się pierwszą profesjonalną szefową kuchni w USA. Historia jej życia zainspirowała film "Julie i Julia", w którym postać Julii została zagrana przez Meryl Streep. Często nazywana „matką chrzestną” współczesnych kulinarnych gwiazd, takich jak Nigella Lawson i Jamie Oliver, Julia Child zachęciła Amerykanów do odkrywania uroków gotowania.
Jej początek w telewizji był dość niezwykły. Przyszła na wywiad o swojej książce kucharskiej z jajkami, zestawem przyborów kuchennych i przenośną kuchenką, aby na żywo przygotować omlet. Ten spontaniczny pokaz zdobył serca widzów, którzy chcieli oglądać ją częściej.
Przygoda Julii Child zaczyna się, gdy z mężem, Paulem, przeprowadziła się do Francji. Nie znała wówczas francuskiego ani podstaw sztuki kulinarnej, co jeszcze bardziej urozmaiciło jej podróż w świat gotowania. Opisuje ten okres jako wyjątkowo szczęśliwy, naznaczony miłością do męża, odkrywaniem francuskiej kultury i przyjemności płynących z przygotowywania oraz degustacji potraw.
