Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Miód Skład i właściwości biologiczne
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka skupia się na szczegółowej analizie chemicznych i biologicznych aspektów miodu, podkreślając jednocześnie jego kluczowe znaczenie jako jednego z głównych produktów pszczelich. Zwraca szczególną uwagę na medyczne właściwości miodu, które odgrywają istotną rolę w kontekście jego praktycznego zastosowania. Coraz większe zainteresowanie społeczne problemami związanymi z chorobami cywilizacyjnymi sprawia, że alternatywne metody leczenia stają się istotnym wsparciem dla tradycyjnych terapii farmakologicznych. Publikacja ta odpowiada na rosnące potrzeby społeczeństwa w zakresie poszukiwania skutecznych, naturalnych środków terapeutycznych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka skupia się na szczegółowej analizie chemicznych i biologicznych aspektów miodu, podkreślając jednocześnie jego kluczowe znaczenie jako jednego z głównych produktów pszczelich. Zwraca szczególną uwagę na medyczne właściwości miodu, które odgrywają istotną rolę w kontekście jego praktycznego zastosowania. Coraz większe zainteresowanie społeczne problemami związanymi z chorobami cywilizacyjnymi sprawia, że alternatywne metody leczenia stają się istotnym wsparciem dla tradycyjnych terapii farmakologicznych. Publikacja ta odpowiada na rosnące potrzeby społeczeństwa w zakresie poszukiwania skutecznych, naturalnych środków terapeutycznych.
