Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mamo, daj mi przepis. Potrawy z warzyw, grzybów, kasz i mąki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kolejna odsłona z serii książek kulinarnych "Mamo, daj mi przepis" przynosi nowe inspiracje dla miłośników gotowania. Po sukcesie pierwszej części "Ciasta i ciasteczka", tym razem przenosimy się w świat smakowitych potraw z warzyw, grzybów, kasz i mąki. Wielu z nas wspomina rodzinne posiłki, które kształtowały nasze smaki; przepisy, które nasze mamy i babcie skrzętnie notowały w kuchennych zeszytach. Choć te zeszyty nierzadko bywają dziś zapomniane, ich zawartość wciąż inspiruje.
Nasz zbiór przepisów to hołd dla tradycyjnej kuchni, oferujący sprawdzone i proste pomysły na różnorodne dania – od sycących klusek i pierogów po lekkie sałatki i surówki. Wyobraźcie sobie smak domowych knedli, puszystych omletów, delikatnych naleśników czy aromatycznych gołąbków – wszystko to możecie teraz przyrządzić w swojej kuchni dzięki naszym dokładnym instrukcjom i kuszącym fotografiom, które zachęcają do ich odtworzenia.
Dodatkowo, w książce znajdziecie pomocne wskazówki, które ułatwią przygotowanie nawet najbardziej skomplikowanych potraw. Nie zapomnieliśmy także o praktycznym przeliczniku kulinarnym, który rozwieje wszelkie wątpliwości co do ilości składników. A to dopiero początek – w planach mamy kolejne części serii, w tym poświęcone daniom mięsnym i rybnym, przekąskom i deserom na spotkania towarzyskie oraz smakowitym przetworom i ziołom, które wzbogacą każdą spiżarnię.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kolejna odsłona z serii książek kulinarnych "Mamo, daj mi przepis" przynosi nowe inspiracje dla miłośników gotowania. Po sukcesie pierwszej części "Ciasta i ciasteczka", tym razem przenosimy się w świat smakowitych potraw z warzyw, grzybów, kasz i mąki. Wielu z nas wspomina rodzinne posiłki, które kształtowały nasze smaki; przepisy, które nasze mamy i babcie skrzętnie notowały w kuchennych zeszytach. Choć te zeszyty nierzadko bywają dziś zapomniane, ich zawartość wciąż inspiruje.
Nasz zbiór przepisów to hołd dla tradycyjnej kuchni, oferujący sprawdzone i proste pomysły na różnorodne dania – od sycących klusek i pierogów po lekkie sałatki i surówki. Wyobraźcie sobie smak domowych knedli, puszystych omletów, delikatnych naleśników czy aromatycznych gołąbków – wszystko to możecie teraz przyrządzić w swojej kuchni dzięki naszym dokładnym instrukcjom i kuszącym fotografiom, które zachęcają do ich odtworzenia.
Dodatkowo, w książce znajdziecie pomocne wskazówki, które ułatwią przygotowanie nawet najbardziej skomplikowanych potraw. Nie zapomnieliśmy także o praktycznym przeliczniku kulinarnym, który rozwieje wszelkie wątpliwości co do ilości składników. A to dopiero początek – w planach mamy kolejne części serii, w tym poświęcone daniom mięsnym i rybnym, przekąskom i deserom na spotkania towarzyskie oraz smakowitym przetworom i ziołom, które wzbogacą każdą spiżarnię.
