InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Prezentowane w pierwszej części receptury dedykujemy zwolennikom
sprawdzonych przez pokolenia receptur, a więc tym wszystkim smakoszom,
którzy cenią sobie dania dobrze zadomowione w naszej kuchni. Znajdą tu oni
mnóstwo wybornych pomysłów na potrawy o zdecydowanie tradycyjnym
charakterze.
Jeśli jednak niespodziewanie najdzie Cię ochota na spróbowanie
specjału dotąd nieznanego, gorąco zachęcamy do zajrzenia do drugiej części
naszej publikacji i przyrządzenia czegoś nowoczesnego. Tą część bowiem
dedykujemy entuzjastom kulinarnych nowinek, a więc tym wszystkim smakoszom,
którzy lubią odkrywać dania z różnych stron świata, a w kuchni nie unikają
eksperymentów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Prezentowane w pierwszej części receptury dedykujemy zwolennikom
sprawdzonych przez pokolenia receptur, a więc tym wszystkim smakoszom,
którzy cenią sobie dania dobrze zadomowione w naszej kuchni. Znajdą tu oni
mnóstwo wybornych pomysłów na potrawy o zdecydowanie tradycyjnym
charakterze.
Jeśli jednak niespodziewanie najdzie Cię ochota na spróbowanie
specjału dotąd nieznanego, gorąco zachęcamy do zajrzenia do drugiej części
naszej publikacji i przyrządzenia czegoś nowoczesnego. Tą część bowiem
dedykujemy entuzjastom kulinarnych nowinek, a więc tym wszystkim smakoszom,
którzy lubią odkrywać dania z różnych stron świata, a w kuchni nie unikają
eksperymentów.