Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jeść czy nie jeść? Rozmowy z ekspertami o zdrowym odżywianiu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy spożywanie ekologicznej żywności faktycznie przedłuża nasze życie? Czy gluten to tylko przelotna moda, czy naprawdę szkodzi zdrowiu? Jak laktoza oddziałuje na nasze codzienne samopoczucie? Warto się zastanowić, czy spożywanie żywności modyfikowanej genetycznie jest czymś, czego powinniśmy unikać. W dobie, gdy ciągle pojawiają się nowe teorie dotyczące zdrowego odżywiania i popularne diety, łatwo jest się pogubić w gąszczu informacji. Śledzenie wszystkich naukowych odkryć i ich dokładna weryfikacja mogą być trudnym zadaniem.
Krystyna Naszkowska postanowiła zgłębić te tematy i dotrzeć do rzetelnych źródeł informacji. Podejmuje się analizy, czy jajka są korzystnym elementem naszej diety, czy raczej nam szkodzą. Zastanawia się, czy masło ma przewagę zdrowotną nad margaryną oraz jak spożywanie mięsa wpływa na nasze zachowanie. Czy genetycznie modyfikowana żywność jest błogosławieństwem technologii, czy niesie ze sobą ryzyko, którego nie powinniśmy ignorować? I w końcu, czy istnieje coś takiego jak dieta idealna?
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy spożywanie ekologicznej żywności faktycznie przedłuża nasze życie? Czy gluten to tylko przelotna moda, czy naprawdę szkodzi zdrowiu? Jak laktoza oddziałuje na nasze codzienne samopoczucie? Warto się zastanowić, czy spożywanie żywności modyfikowanej genetycznie jest czymś, czego powinniśmy unikać. W dobie, gdy ciągle pojawiają się nowe teorie dotyczące zdrowego odżywiania i popularne diety, łatwo jest się pogubić w gąszczu informacji. Śledzenie wszystkich naukowych odkryć i ich dokładna weryfikacja mogą być trudnym zadaniem.
Krystyna Naszkowska postanowiła zgłębić te tematy i dotrzeć do rzetelnych źródeł informacji. Podejmuje się analizy, czy jajka są korzystnym elementem naszej diety, czy raczej nam szkodzą. Zastanawia się, czy masło ma przewagę zdrowotną nad margaryną oraz jak spożywanie mięsa wpływa na nasze zachowanie. Czy genetycznie modyfikowana żywność jest błogosławieństwem technologii, czy niesie ze sobą ryzyko, którego nie powinniśmy ignorować? I w końcu, czy istnieje coś takiego jak dieta idealna?
