Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowe kiszonki z owoców, warzyw i ziół
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zamknięte w słoikach aromaty wiosny, lata i jesieni dodadzą wyjątkowego smaku każdej potrawie, świetnie sprawdzą się jako samodzielna przekąska, a także staną się inspirującą bazą dla wielu innych smakołyków. Kiszonki stanowią doskonały wybór na zdrowy posiłek – bogate w witaminy, działają jako naturalne probiotyki, które wpływają korzystnie na naszą odporność. Weganka Magdalena Pieńkos dzieli się swoją wiedzą na temat kiszenia warzyw, owoców i grzybów, oraz pokazuje, jak tworzyć fermentowane napoje pełne zdrowotnych korzyści, a także jak przygotować kreatywne dania z wykorzystaniem kiszonek.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zamknięte w słoikach aromaty wiosny, lata i jesieni dodadzą wyjątkowego smaku każdej potrawie, świetnie sprawdzą się jako samodzielna przekąska, a także staną się inspirującą bazą dla wielu innych smakołyków. Kiszonki stanowią doskonały wybór na zdrowy posiłek – bogate w witaminy, działają jako naturalne probiotyki, które wpływają korzystnie na naszą odporność. Weganka Magdalena Pieńkos dzieli się swoją wiedzą na temat kiszenia warzyw, owoców i grzybów, oraz pokazuje, jak tworzyć fermentowane napoje pełne zdrowotnych korzyści, a także jak przygotować kreatywne dania z wykorzystaniem kiszonek.
