Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ajurwedyjska kuchnia dla wegan
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ajurweda to starożytny system medycyny holistycznej, który zakłada, że zdrowie wynika z harmonii między trzema podstawowymi energiami: wata, pitta i kapha. Kluczowym elementem tej równowagi jest odpowiednie odżywianie, dostosowane do indywidualnych potrzeb każdej osoby.
Książka ta jest doskonałym źródłem informacji i motywacji dla osób praktykujących weganizm lub interesujących się tym stylem życia. Zawiera ponad 120 przepisów na smaczne i zdrowe dania, które pomagają w utrzymaniu równowagi energetycznej. Autorka przedstawia, w jaki sposób można w ajurwedzie zastąpić składniki pochodzenia zwierzęcego ich roślinnymi odpowiednikami, nie tracąc przy tym wartości odżywczych potraw.
Dla tych, którzy pragną unikać produktów zwierzęcych, a jednocześnie chcą zacząć swoją przygodę z ajurwedą, ta książka stanowi niezbędny element domowej biblioteki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ajurweda to starożytny system medycyny holistycznej, który zakłada, że zdrowie wynika z harmonii między trzema podstawowymi energiami: wata, pitta i kapha. Kluczowym elementem tej równowagi jest odpowiednie odżywianie, dostosowane do indywidualnych potrzeb każdej osoby.
Książka ta jest doskonałym źródłem informacji i motywacji dla osób praktykujących weganizm lub interesujących się tym stylem życia. Zawiera ponad 120 przepisów na smaczne i zdrowe dania, które pomagają w utrzymaniu równowagi energetycznej. Autorka przedstawia, w jaki sposób można w ajurwedzie zastąpić składniki pochodzenia zwierzęcego ich roślinnymi odpowiednikami, nie tracąc przy tym wartości odżywczych potraw.
Dla tych, którzy pragną unikać produktów zwierzęcych, a jednocześnie chcą zacząć swoją przygodę z ajurwedą, ta książka stanowi niezbędny element domowej biblioteki.
