Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
51 zaleceń dietetycznych w wybranych stanach chorobowych
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Wieloletnie badania dostarczają dowodów na ścisły związek między dietą a rozwojem różnych schorzeń oraz problemów zdrowotnych. Nie ograniczają się one tylko do chorób układu krążenia, cukrzycy czy problemów z utrzymaniem prawidłowej wagi. W związku z tym doradzanie w zakresie prawidłowego żywienia powinno być integralną częścią praktyki lekarskiej. Podobnie jak niewłaściwa dieta może prowadzić do różnorodnych zaburzeń i patologii zdrowotnych, tak właściwe odżywianie może pomóc w łagodzeniu wielu dolegliwości.
Książka ta ma na celu przedstawienie konkretnych i zrozumiałych wskazówek dotyczących zdrowego odżywiania, ilustrowanych przykładami różnych chorób i dolegliwości. Jest skierowana zarówno do pacjentów, jak i pracowników opieki zdrowotnej, promując wiedzę, która może wspierać poprawę stanu zdrowia poprzez lepsze wybory żywieniowe.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Wieloletnie badania dostarczają dowodów na ścisły związek między dietą a rozwojem różnych schorzeń oraz problemów zdrowotnych. Nie ograniczają się one tylko do chorób układu krążenia, cukrzycy czy problemów z utrzymaniem prawidłowej wagi. W związku z tym doradzanie w zakresie prawidłowego żywienia powinno być integralną częścią praktyki lekarskiej. Podobnie jak niewłaściwa dieta może prowadzić do różnorodnych zaburzeń i patologii zdrowotnych, tak właściwe odżywianie może pomóc w łagodzeniu wielu dolegliwości.
Książka ta ma na celu przedstawienie konkretnych i zrozumiałych wskazówek dotyczących zdrowego odżywiania, ilustrowanych przykładami różnych chorób i dolegliwości. Jest skierowana zarówno do pacjentów, jak i pracowników opieki zdrowotnej, promując wiedzę, która może wspierać poprawę stanu zdrowia poprzez lepsze wybory żywieniowe.
