Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Koniec z przejadaniem się
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W krajach zachodnich można zaobserwować niepokojący trend wzrostu masy ciała wśród ludzi niezależnie od ich wieku - problem ten dotyczy nie tylko dorosłych, ale również nastolatków i dzieci. Wzrost wagi wiąże się z poważnymi problemami zdrowotnymi, takimi jak cukrzyca czy choroby układu krążenia, które znacząco skracają długość życia. To smutna cena, jaką płacimy za nadmierne kilogramy.
Dlaczego te zmiany zachodzą? Producenci i restauratorzy stosują składniki i techniki, które sprawiają, że jedzenie staje się niezwykle smakowite i stymuluje nasz układ nagrody, co prowadzi do niekontrolowanego apetytu. Nawet w momencie, gdy nie jesteśmy głodni, mamy ochotę sięgnąć po kolejną przekąskę. W ten sposób smakowita żywność zaczyna dominować nad naszym apetytem i zachowaniem, a my wydajemy na nią coraz więcej pieniędzy.
David Kessler, lekarz i polityk znany z walki z przemysłem tytoniowym w USA, tym razem skierował swoją uwagę na przemysł spożywczy i restauracyjny. Jego książka demaskuje te przemysły i ich destrukcyjne praktyki, które manipulują naszą biologią. Kessler poszukuje rozwiązań, które pozwolą nam uwolnić się z tej pułapki.
W swojej pracy Kessler stara się odpowiedzieć na kluczowe pytania, takie jak: Jak skutecznie schudnąć? Czy istnieje idealna dieta odchudzająca? Jakie produkty spożywcze wybierać, a jakich unikać? Czy preparaty odchudzające mogą czegoś nauczyć? Książka wyjaśnia również, dlaczego tak łatwo przybieramy na wadze i jak zmiana nawyków żywieniowych może być najlepszym sposobem na odzyskanie zdrowia i smukłej sylwetki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W krajach zachodnich można zaobserwować niepokojący trend wzrostu masy ciała wśród ludzi niezależnie od ich wieku - problem ten dotyczy nie tylko dorosłych, ale również nastolatków i dzieci. Wzrost wagi wiąże się z poważnymi problemami zdrowotnymi, takimi jak cukrzyca czy choroby układu krążenia, które znacząco skracają długość życia. To smutna cena, jaką płacimy za nadmierne kilogramy.
Dlaczego te zmiany zachodzą? Producenci i restauratorzy stosują składniki i techniki, które sprawiają, że jedzenie staje się niezwykle smakowite i stymuluje nasz układ nagrody, co prowadzi do niekontrolowanego apetytu. Nawet w momencie, gdy nie jesteśmy głodni, mamy ochotę sięgnąć po kolejną przekąskę. W ten sposób smakowita żywność zaczyna dominować nad naszym apetytem i zachowaniem, a my wydajemy na nią coraz więcej pieniędzy.
David Kessler, lekarz i polityk znany z walki z przemysłem tytoniowym w USA, tym razem skierował swoją uwagę na przemysł spożywczy i restauracyjny. Jego książka demaskuje te przemysły i ich destrukcyjne praktyki, które manipulują naszą biologią. Kessler poszukuje rozwiązań, które pozwolą nam uwolnić się z tej pułapki.
W swojej pracy Kessler stara się odpowiedzieć na kluczowe pytania, takie jak: Jak skutecznie schudnąć? Czy istnieje idealna dieta odchudzająca? Jakie produkty spożywcze wybierać, a jakich unikać? Czy preparaty odchudzające mogą czegoś nauczyć? Książka wyjaśnia również, dlaczego tak łatwo przybieramy na wadze i jak zmiana nawyków żywieniowych może być najlepszym sposobem na odzyskanie zdrowia i smukłej sylwetki.
