Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Koktajle alkoholowe. Nie tylko aperol
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli zastanawiasz się, czy wybrać koktajl na bazie rumu czy może tequili, lub jaką kombinację owocową, ziołową czy deserową wybrać, ta książka z pewnością pomoże Ci w podjęciu decyzji. Chcesz dowiedzieć się, jak smakują Sidecar i Mint Julep, a może nurtuje Cię różnica między Black Russian a White Russian? Dla miłośników letnich popołudni idealne będą przepisy na Margeritę i Mojito.
Sztuka tworzenia drinków sięga daleko wstecz i skrywa wiele intrygujących historii. Niektóre z najsłynniejszych koktajli powstały zupełnie przypadkowo, czasem za sprawą pomyłki barmana. Inne były starannie tworzone z myślą o wyjątkowych gościach lub jako element kampanii marketingowej. Każdy koktajl ma swój niepowtarzalny smak, a wystarczy zmienić jeden składnik, by nadać mu całkowicie nowe oblicze.
Doświadczony barman dzieli się tu swoim bogatym doświadczeniem i pasją w kreowaniu drinków. Dowiesz się, jak dobierać odpowiednie składniki, tworzyć własne syropy owocowe i ziołowe oraz stosować techniki barmańskie, które na pewno zaskoczą Twoich gości. Książka zawiera ponad 50 przepisów na klasyczne koktajle oparte na brandy, ginie, tequili, rumie, whisky, wódce i innych trunkach.
Niezależnie od tego, czy jesteś entuzjastą koktajli szukającym nowych inspiracji, czy początkującym barmanem pragnącym poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności, ta książka będzie idealnym przewodnikiem na Twojej drodze do koktajlowego mistrzostwa.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli zastanawiasz się, czy wybrać koktajl na bazie rumu czy może tequili, lub jaką kombinację owocową, ziołową czy deserową wybrać, ta książka z pewnością pomoże Ci w podjęciu decyzji. Chcesz dowiedzieć się, jak smakują Sidecar i Mint Julep, a może nurtuje Cię różnica między Black Russian a White Russian? Dla miłośników letnich popołudni idealne będą przepisy na Margeritę i Mojito.
Sztuka tworzenia drinków sięga daleko wstecz i skrywa wiele intrygujących historii. Niektóre z najsłynniejszych koktajli powstały zupełnie przypadkowo, czasem za sprawą pomyłki barmana. Inne były starannie tworzone z myślą o wyjątkowych gościach lub jako element kampanii marketingowej. Każdy koktajl ma swój niepowtarzalny smak, a wystarczy zmienić jeden składnik, by nadać mu całkowicie nowe oblicze.
Doświadczony barman dzieli się tu swoim bogatym doświadczeniem i pasją w kreowaniu drinków. Dowiesz się, jak dobierać odpowiednie składniki, tworzyć własne syropy owocowe i ziołowe oraz stosować techniki barmańskie, które na pewno zaskoczą Twoich gości. Książka zawiera ponad 50 przepisów na klasyczne koktajle oparte na brandy, ginie, tequili, rumie, whisky, wódce i innych trunkach.
Niezależnie od tego, czy jesteś entuzjastą koktajli szukającym nowych inspiracji, czy początkującym barmanem pragnącym poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności, ta książka będzie idealnym przewodnikiem na Twojej drodze do koktajlowego mistrzostwa.
