Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kiełbasy własnego wyrobu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka oferuje tajniki przygotowywania wędlin w domowym zaciszu, odkrywając przed czytelnikiem świat pełen kruchych kiełbas, soczystych szynek i smakowitych pasztetów. Wszystko to bez dodatku konserwantów, dzięki czemu każda potrawa jest nie tylko pyszna, ale i zdrowa. Do realizacji tych przepisów wystarczy zaopatrzyć się w dobrej jakości mięso, podstawowe narzędzia kuchenne oraz odrobinę determinacji. Książka zawiera tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelek, parówki, pasztety, szynki i galarety, a także wskazówki dotyczące wędzenia kiełbas, prezentując krok po kroku, jak osiągnąć najlepsze rezultaty. Każda receptura opatrzona jest zdjęciem końcowego produktu, co dodatkowo ułatwia przygotowania. Własnoręczna produkcja wędlin to nie tylko wspaniała okazja do spędzenia czasu z bliskimi, ale również sposób na zaimponowanie gościom podczas spotkań towarzyskich. Domowe wyroby wyróżniają się nie tylko świeżością, ale i bogatym smakiem, co z pewnością zadowoli podniebienia najbardziej wymagających smakoszy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka oferuje tajniki przygotowywania wędlin w domowym zaciszu, odkrywając przed czytelnikiem świat pełen kruchych kiełbas, soczystych szynek i smakowitych pasztetów. Wszystko to bez dodatku konserwantów, dzięki czemu każda potrawa jest nie tylko pyszna, ale i zdrowa. Do realizacji tych przepisów wystarczy zaopatrzyć się w dobrej jakości mięso, podstawowe narzędzia kuchenne oraz odrobinę determinacji. Książka zawiera tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelek, parówki, pasztety, szynki i galarety, a także wskazówki dotyczące wędzenia kiełbas, prezentując krok po kroku, jak osiągnąć najlepsze rezultaty. Każda receptura opatrzona jest zdjęciem końcowego produktu, co dodatkowo ułatwia przygotowania. Własnoręczna produkcja wędlin to nie tylko wspaniała okazja do spędzenia czasu z bliskimi, ale również sposób na zaimponowanie gościom podczas spotkań towarzyskich. Domowe wyroby wyróżniają się nie tylko świeżością, ale i bogatym smakiem, co z pewnością zadowoli podniebienia najbardziej wymagających smakoszy.
