Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kawa. Instrukcja obsługi najpopularniejszego napoju na świecie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W drugim wydaniu tej popularnej książki odkryjesz fascynujący świat kawy, od której wielu z nas zaczyna swój dzień. Kawa przewija się w codziennym życiu lekarzy, programistów oraz techników laboratoryjnych, dla których jest ona nieodłącznym towarzyszem. Na całym świecie ten aromatyczny napój cieszy się ogromną popularnością i dla niektórych jest wręcz niezbędny do funkcjonowania. Niezależnie, czy preferujesz prostą kawę rozpuszczalną, czy też zaawansowane metody jak chemex i arabica, ta książka z pewnością przykuje Twoją uwagę.
Odkryj, co sprawia, że kawa jest tak pociągająca, jakie czynniki mają wpływ na jej smak oraz czym są sensoryka i cupping. Dowiesz się, jak znaleźć swoją ulubioną kawę i zgłębisz alternatywne metody jej parzenia, poznając również ich unikalne zalety. Jeśli masz ochotę na coś więcej niż zwykłą „małą czarną” i chcesz zgłębić swoją wiedzę na temat kawy, ta publikacja zaprowadzi Cię do świata kawy specialty, papierowych filtrów oraz zjawiska Trzeciej Fali Kawy.
Ta lektura to obowiązek dla każdego miłośnika kawy, który chce poszerzyć swoją wiedzę i cieszyć się jeszcze większą przyjemnością z każdego łyka.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W drugim wydaniu tej popularnej książki odkryjesz fascynujący świat kawy, od której wielu z nas zaczyna swój dzień. Kawa przewija się w codziennym życiu lekarzy, programistów oraz techników laboratoryjnych, dla których jest ona nieodłącznym towarzyszem. Na całym świecie ten aromatyczny napój cieszy się ogromną popularnością i dla niektórych jest wręcz niezbędny do funkcjonowania. Niezależnie, czy preferujesz prostą kawę rozpuszczalną, czy też zaawansowane metody jak chemex i arabica, ta książka z pewnością przykuje Twoją uwagę.
Odkryj, co sprawia, że kawa jest tak pociągająca, jakie czynniki mają wpływ na jej smak oraz czym są sensoryka i cupping. Dowiesz się, jak znaleźć swoją ulubioną kawę i zgłębisz alternatywne metody jej parzenia, poznając również ich unikalne zalety. Jeśli masz ochotę na coś więcej niż zwykłą „małą czarną” i chcesz zgłębić swoją wiedzę na temat kawy, ta publikacja zaprowadzi Cię do świata kawy specialty, papierowych filtrów oraz zjawiska Trzeciej Fali Kawy.
Ta lektura to obowiązek dla każdego miłośnika kawy, który chce poszerzyć swoją wiedzę i cieszyć się jeszcze większą przyjemnością z każdego łyka.
