Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kalimera. Grecka kuchnia radości
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dionisios Sturis zabiera czytelników w podróż przez Grecję, ukazując fascynujące sekrety tamtejszej kuchni. Ta oryginalna książka kucharska staje się opowieścią o rodzinnych tradycjach i pasji do gotowania, jednocześnie malując barwny portret greckiego życia. Opisywana Grecja pulsuje dźwiękiem i zapachem, a przy rodzinnym stole odkrywamy prawdziwą esencję greckiej gościnności. Sturis pokazuje, że gotowanie to coś więcej niż tylko proces przygotowywania posiłków – to sposób na przekazywanie emocji, budowanie więzi i przeżywanie najradośniejszych chwil.
Grecja, jaką przedstawia Sturis, zachwyca bogactwem zmysłowych doświadczeń. Wędrując przez tę książkę, czujemy zapach faszerowanych warzyw i smak cynamonu zmieszanego z aromatem oliwek i oregano. Desery przyciągają swym niepowtarzalnym urokiem, czasem uwodząc wonią pomarańczy i wanilii, innym razem zachwycając nutami kokosa, goździków i gałki muszkatołowej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dionisios Sturis zabiera czytelników w podróż przez Grecję, ukazując fascynujące sekrety tamtejszej kuchni. Ta oryginalna książka kucharska staje się opowieścią o rodzinnych tradycjach i pasji do gotowania, jednocześnie malując barwny portret greckiego życia. Opisywana Grecja pulsuje dźwiękiem i zapachem, a przy rodzinnym stole odkrywamy prawdziwą esencję greckiej gościnności. Sturis pokazuje, że gotowanie to coś więcej niż tylko proces przygotowywania posiłków – to sposób na przekazywanie emocji, budowanie więzi i przeżywanie najradośniejszych chwil.
Grecja, jaką przedstawia Sturis, zachwyca bogactwem zmysłowych doświadczeń. Wędrując przez tę książkę, czujemy zapach faszerowanych warzyw i smak cynamonu zmieszanego z aromatem oliwek i oregano. Desery przyciągają swym niepowtarzalnym urokiem, czasem uwodząc wonią pomarańczy i wanilii, innym razem zachwycając nutami kokosa, goździków i gałki muszkatołowej.
