Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zeszyt ćwiczeń stworzony dla osób uczących się języka niemieckiego w kontekście gastronomii zawiera różnorodne zagadnienia związane z tym sektorem. W materiałach znajdziemy informacje na temat różnych zawodów oraz codziennych czynności wykonywanych w branży gastronomicznej. Nie zabrakło też szczegółowych opisów na temat produktów spożywczych, dań oraz procesów technologicznych używanych w kuchni. Uczestnicy kursu zapoznają się także z różnymi akcesoriami i urządzeniami niezbędnymi w pracy gastronomicznej. Ponadto, zeszyt ćwiczeń oferuje praktyczne wskazówki dotyczące przygotowywania dań oraz tworzenia menu. Ważnym elementem materiałów są przepisy BHP, które przybliżają zasady bezpieczeństwa w miejscu pracy. Na koniec, opracowanie zawiera informacje dotyczące zatrudnienia w branży, w tym kwestie związane z umową o pracę, przygotowaniem do rozmowy kwalifikacyjnej oraz wypełnianiem kwestionariusza osobowego.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zeszyt ćwiczeń stworzony dla osób uczących się języka niemieckiego w kontekście gastronomii zawiera różnorodne zagadnienia związane z tym sektorem. W materiałach znajdziemy informacje na temat różnych zawodów oraz codziennych czynności wykonywanych w branży gastronomicznej. Nie zabrakło też szczegółowych opisów na temat produktów spożywczych, dań oraz procesów technologicznych używanych w kuchni. Uczestnicy kursu zapoznają się także z różnymi akcesoriami i urządzeniami niezbędnymi w pracy gastronomicznej. Ponadto, zeszyt ćwiczeń oferuje praktyczne wskazówki dotyczące przygotowywania dań oraz tworzenia menu. Ważnym elementem materiałów są przepisy BHP, które przybliżają zasady bezpieczeństwa w miejscu pracy. Na koniec, opracowanie zawiera informacje dotyczące zatrudnienia w branży, w tym kwestie związane z umową o pracę, przygotowaniem do rozmowy kwalifikacyjnej oraz wypełnianiem kwestionariusza osobowego.
