Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jednogarnkowa jarzynova
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Poznaj sekrety gotowania wegetariańskich dań w jednym naczyniu! Tego rodzaju potrawy są idealnym wyborem na każdy dzień – to najprostszy sposób na pyszny posiłek, który można dostosować do indywidualnych preferencji i dostępnych składników. Bez względu na to, czy to pełen warzyw gulasz, pożywna zupa z resztek z lodówki, śniadaniowa owsianka z dodatkami na słodko czy słono, czy też szybkie przekąski na deszczowy dzień, wszystkie te propozycje powstaną szybko i łatwo.
Wystarczy połączyć kilka dobrze dobranych składników z niewielką ilością wolnego czasu, aby wyczarować coś wyjątkowego. Książka oferuje wiele przepisów odpowiadających na potrzeby różnych pór roku i dnia, kładąc nacisk na wegetariańskie dania, które bazują na sezonowych produktach.
Znajdziesz tu inspiracje czerpane z kuchni polskiej, europejskiej i innych kultur kulinarnych świata. Nauczysz się, jak łączyć różnorodne smaki oraz dostosowywać podstawowe przepisy do własnych upodobań i tego, co akurat masz w spiżarni. Ponadto, książka zawiera przydatne porady dotyczące przechowywania i podgrzewania gotowych potraw, aby zachowały świeżość na dłużej. Dzięki szczegółowym instrukcjom i praktycznym wskazówkom, gotowanie stanie się przyjemnością pełną odkrywczych pomysłów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Poznaj sekrety gotowania wegetariańskich dań w jednym naczyniu! Tego rodzaju potrawy są idealnym wyborem na każdy dzień – to najprostszy sposób na pyszny posiłek, który można dostosować do indywidualnych preferencji i dostępnych składników. Bez względu na to, czy to pełen warzyw gulasz, pożywna zupa z resztek z lodówki, śniadaniowa owsianka z dodatkami na słodko czy słono, czy też szybkie przekąski na deszczowy dzień, wszystkie te propozycje powstaną szybko i łatwo.
Wystarczy połączyć kilka dobrze dobranych składników z niewielką ilością wolnego czasu, aby wyczarować coś wyjątkowego. Książka oferuje wiele przepisów odpowiadających na potrzeby różnych pór roku i dnia, kładąc nacisk na wegetariańskie dania, które bazują na sezonowych produktach.
Znajdziesz tu inspiracje czerpane z kuchni polskiej, europejskiej i innych kultur kulinarnych świata. Nauczysz się, jak łączyć różnorodne smaki oraz dostosowywać podstawowe przepisy do własnych upodobań i tego, co akurat masz w spiżarni. Ponadto, książka zawiera przydatne porady dotyczące przechowywania i podgrzewania gotowych potraw, aby zachowały świeżość na dłużej. Dzięki szczegółowym instrukcjom i praktycznym wskazówkom, gotowanie stanie się przyjemnością pełną odkrywczych pomysłów.
