Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ignaś Ziółko gotuje. Przygoda w młynie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ignaś Ziółko to młody mieszkaniec Starego Knedelkowa, zamieszkujący przy ulicy Krótkiej 1. Chłopiec ma niezwykły talent kulinarny – potrafi przygotować wstążki z cukinii i sprawić, że marchewki stają się tak miękkie, jak morele. Choć nie zna tajników gotowania jajka na miękko, jest mistrzem w naśladowaniu trzęsącej się galaretki.
Ignaś chętnie udziela rad swoim rówieśnikom na temat zdrowego odżywiania, wskazując, co jeść, aby zachować zdrowie, a czego unikać, by zminimalizować wizyty u dentysty. Krojenie cebuli nie wywołuje u niego łez, lecz nie może powstrzymać wzruszenia, gdy kończy się sezon na maliny.
W swojej kulinarnej opowieści, Ignaś zaprasza zarówno dzieci, jak i dorosłych do odkrywania różnorodnych smaków. Przygotowuje potrawy o różnorodnych smakach – słonym, słodkim, gorzkim i kwaśnym, z myślą o łasuchach, niejadkach, osobach z nietolerancją glutenu, miłośnikach szpinaku i tych, którzy za nim nie przepadają. W trakcie tej smakowitej podróży zabiera wszystkich do fascynujących miejsc, takich jak piekarnie słynące z francuskich bagietek.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ignaś Ziółko to młody mieszkaniec Starego Knedelkowa, zamieszkujący przy ulicy Krótkiej 1. Chłopiec ma niezwykły talent kulinarny – potrafi przygotować wstążki z cukinii i sprawić, że marchewki stają się tak miękkie, jak morele. Choć nie zna tajników gotowania jajka na miękko, jest mistrzem w naśladowaniu trzęsącej się galaretki.
Ignaś chętnie udziela rad swoim rówieśnikom na temat zdrowego odżywiania, wskazując, co jeść, aby zachować zdrowie, a czego unikać, by zminimalizować wizyty u dentysty. Krojenie cebuli nie wywołuje u niego łez, lecz nie może powstrzymać wzruszenia, gdy kończy się sezon na maliny.
W swojej kulinarnej opowieści, Ignaś zaprasza zarówno dzieci, jak i dorosłych do odkrywania różnorodnych smaków. Przygotowuje potrawy o różnorodnych smakach – słonym, słodkim, gorzkim i kwaśnym, z myślą o łasuchach, niejadkach, osobach z nietolerancją glutenu, miłośnikach szpinaku i tych, którzy za nim nie przepadają. W trakcie tej smakowitej podróży zabiera wszystkich do fascynujących miejsc, takich jak piekarnie słynące z francuskich bagietek.
