Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Gotujmy Razem. Makaron z Owocam Morza
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Mistrzostwo kulinarnych tradycji zaczyna się od falujących łanów zbóż, które człowiek przekształcił w różnorodne formy makaronu. Po drugiej stronie gór rozciągało się morze, pełne niezwykłej różnorodności organizmów. Zachwycony ich urokiem, człowiek zebrał te morskie skarby. Pewnego dnia zrodził się w nim genialny pomysł: połączył bogactwo ziemi z klejnotami morza w jednym wielkim garnku. Tak narodziła się tradycja łączenia makaronu z owocami morza, która doczekała się wielu wspaniałych wariantów. W tej książce odkryjesz najlepsze z tych przepisów: od fettuccine z owocami morza, przez ravioli z wędzonym łososiem w sosie koperkowym, aż po linguini z ostrygami i czosnkiem. Te dania z pewnością zachwycą każdego miłośnika wyjątkowych kulinarnych doświadczeń.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Mistrzostwo kulinarnych tradycji zaczyna się od falujących łanów zbóż, które człowiek przekształcił w różnorodne formy makaronu. Po drugiej stronie gór rozciągało się morze, pełne niezwykłej różnorodności organizmów. Zachwycony ich urokiem, człowiek zebrał te morskie skarby. Pewnego dnia zrodził się w nim genialny pomysł: połączył bogactwo ziemi z klejnotami morza w jednym wielkim garnku. Tak narodziła się tradycja łączenia makaronu z owocami morza, która doczekała się wielu wspaniałych wariantów. W tej książce odkryjesz najlepsze z tych przepisów: od fettuccine z owocami morza, przez ravioli z wędzonym łososiem w sosie koperkowym, aż po linguini z ostrygami i czosnkiem. Te dania z pewnością zachwycą każdego miłośnika wyjątkowych kulinarnych doświadczeń.
