Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Gotuj! roślinnie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Które pierogi zasługują na miano najlepszych? Czy to będą polskie pierogi z niemięsem, może indyjskie samosy pełne ziemniaków i zielonego groszku, czy też latynoamerykańskie empanadas z czerwoną fasolą i warzywami? A może wcale nie musisz ograniczać się do jednego wyboru?
Wegańska kuchnia nie zna granic geograficznych. To harmonijne połączenie smaków z całego globu, przypraw oraz składników tworzących niepowtarzalne doznania. Alicja Rokicka, znana z bloga Wegan Nerd, inspirowana swoimi podróżami, przedstawia przepisy na swoje ulubione wegańskie potrawy. Znajdziemy tu m.in. różnorodne wersje kapusty pekińskiej, polską pizzę w odświeżonej odsłonie, ravioli z fasolą, intensywnie cynamonowe szwedzkie bułeczki, gruzińskie chaczapuri, tajski szklany makaron wun sen, a także barwne sałatki, uspokajającą pastę i kluski. Nie zabrakło również wegańskiego street foodu oraz sycących dań jednogarnkowych i zapiekanek. Wszystkie te przepisy są pełne radości i twórczej swobody.
„Gotuj! roślinnie” to idealna pozycja dla pasjonatów kulinariów, szukających nowych, intrygujących inspiracji. Skierowana jest do tych, którzy uwielbiają smaczne potrawy i chcą się nimi dzielić z innymi.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Które pierogi zasługują na miano najlepszych? Czy to będą polskie pierogi z niemięsem, może indyjskie samosy pełne ziemniaków i zielonego groszku, czy też latynoamerykańskie empanadas z czerwoną fasolą i warzywami? A może wcale nie musisz ograniczać się do jednego wyboru?
Wegańska kuchnia nie zna granic geograficznych. To harmonijne połączenie smaków z całego globu, przypraw oraz składników tworzących niepowtarzalne doznania. Alicja Rokicka, znana z bloga Wegan Nerd, inspirowana swoimi podróżami, przedstawia przepisy na swoje ulubione wegańskie potrawy. Znajdziemy tu m.in. różnorodne wersje kapusty pekińskiej, polską pizzę w odświeżonej odsłonie, ravioli z fasolą, intensywnie cynamonowe szwedzkie bułeczki, gruzińskie chaczapuri, tajski szklany makaron wun sen, a także barwne sałatki, uspokajającą pastę i kluski. Nie zabrakło również wegańskiego street foodu oraz sycących dań jednogarnkowych i zapiekanek. Wszystkie te przepisy są pełne radości i twórczej swobody.
„Gotuj! roślinnie” to idealna pozycja dla pasjonatów kulinariów, szukających nowych, intrygujących inspiracji. Skierowana jest do tych, którzy uwielbiają smaczne potrawy i chcą się nimi dzielić z innymi.
