Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Flexitarianizm
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Flexitarianizm to wyjątkowa dieta uznawana za jedną z najbardziej zdrowych i dostępnych na całym świecie. Popularność zyskuje dzięki swojej elastyczności, która przyczynia się do poprawy samopoczucia oraz wyglądu, a jednocześnie wspiera zrównoważone podejście do środowiska. Nie narzuca sztywnych zasad, a zamiast tego stawia na różnorodność i smak, zachęcając do spożywania dużych ilości warzyw i owoców, przy jednoczesnym ograniczeniu mięsa.
Książka przedstawia ponad 126 przepisów, które z łatwością można wprowadzić do codziennego jadłospisu na okres 21 dni. Znajdziesz tutaj propozycje na rozmaite śniadania, smakowite obiady, zdrowsze wersje deserów, niezwykłe kolacje oraz oryginalne napoje. Po zakończeniu trzech tygodni stopniowo wyrobisz zdrowe nawyki żywieniowe, które jednocześnie przyczynią się do ochrony środowiska.
Każdy przepis zawiera informacje o kaloryczności, a w książce zawarto dodatkowe wskazówki dotyczące właściwego przechowywania produktów spożywczych i wyboru odpowiednich tłuszczów. Dzięki tej wiedzy będziesz mógł jeszcze lepiej zorganizować swoją kuchnię i dietę w zgodzie z duchem flexitarianizmu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Flexitarianizm to wyjątkowa dieta uznawana za jedną z najbardziej zdrowych i dostępnych na całym świecie. Popularność zyskuje dzięki swojej elastyczności, która przyczynia się do poprawy samopoczucia oraz wyglądu, a jednocześnie wspiera zrównoważone podejście do środowiska. Nie narzuca sztywnych zasad, a zamiast tego stawia na różnorodność i smak, zachęcając do spożywania dużych ilości warzyw i owoców, przy jednoczesnym ograniczeniu mięsa.
Książka przedstawia ponad 126 przepisów, które z łatwością można wprowadzić do codziennego jadłospisu na okres 21 dni. Znajdziesz tutaj propozycje na rozmaite śniadania, smakowite obiady, zdrowsze wersje deserów, niezwykłe kolacje oraz oryginalne napoje. Po zakończeniu trzech tygodni stopniowo wyrobisz zdrowe nawyki żywieniowe, które jednocześnie przyczynią się do ochrony środowiska.
Każdy przepis zawiera informacje o kaloryczności, a w książce zawarto dodatkowe wskazówki dotyczące właściwego przechowywania produktów spożywczych i wyboru odpowiednich tłuszczów. Dzięki tej wiedzy będziesz mógł jeszcze lepiej zorganizować swoją kuchnię i dietę w zgodzie z duchem flexitarianizmu.