Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ekonomiczna ekologiczna kuchnia. 65 przepisów na miarę
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj, jak w kuchni można połączyć ekologię z oszczędnością, a przy tym cieszyć się doskonałymi smakami! Wielu uważa, że zdrowe i ekologiczne jedzenie musi być drogie, jednak to nie zawsze prawda. Przy odrobinie planowania i z pomocą wskazówek zawartych w książce Moniki Mrozowskiej, łatwo dowiesz się, że ekologiczna dieta może być dostępna dla każdego budżetu. Co więcej, często okazuje się tańsza niż posiłki oparte na wysoko przetworzonej żywności.
W książce "KUCHNIA EKOnomiczna" znajdziesz przepisy na różnorodne dania – od śniadań, przez obiady i kolacje, aż po desery i drobne przekąski. Autorka pokazuje, że smaczny i pożywny obiad dla całej rodziny można przygotować za niewielkie pieniądze. Dodatkowo, książka oferuje listę wysokiej jakości, niedrogich produktów nieprzetworzonych wraz z orientacyjnymi cenami za kilogram lub litr, które stanowią bazę do ponad 60 przepisów. Dzięki temu gotowanie nie tylko staje się przyjazne dla środowiska, ale i portfela.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj, jak w kuchni można połączyć ekologię z oszczędnością, a przy tym cieszyć się doskonałymi smakami! Wielu uważa, że zdrowe i ekologiczne jedzenie musi być drogie, jednak to nie zawsze prawda. Przy odrobinie planowania i z pomocą wskazówek zawartych w książce Moniki Mrozowskiej, łatwo dowiesz się, że ekologiczna dieta może być dostępna dla każdego budżetu. Co więcej, często okazuje się tańsza niż posiłki oparte na wysoko przetworzonej żywności.
W książce "KUCHNIA EKOnomiczna" znajdziesz przepisy na różnorodne dania – od śniadań, przez obiady i kolacje, aż po desery i drobne przekąski. Autorka pokazuje, że smaczny i pożywny obiad dla całej rodziny można przygotować za niewielkie pieniądze. Dodatkowo, książka oferuje listę wysokiej jakości, niedrogich produktów nieprzetworzonych wraz z orientacyjnymi cenami za kilogram lub litr, które stanowią bazę do ponad 60 przepisów. Dzięki temu gotowanie nie tylko staje się przyjazne dla środowiska, ale i portfela.
