Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ekocentryczka w kuchni. Sezonowo, roślinnie, less waste
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryłam w sobie pasję do gotowania, gdy zdecydowałam się na dietę roślinną. Warzywa i owoce stały się idealnym materiałem do kulinarnych eksperymentów. Zrozumiałam, że kluczem do pełni smaków roślinnych jest ich spożywanie w sezonie. Od dziecka bliskie mi było przekonanie o potrzebie niemarnowania zasobów, choć dopiero później dowiedziałam się, że idea ta nosi nazwę "less waste". Zaradność w oszczędnym gospodarowaniu produktami zawdzięczam dziadkom, którzy uczyli mnie, jak minimalizować odpady bez większego wysiłku. Teraz, prowadząc własny dom, świadomie wybieram wyłącznie produkty najwyższej jakości i wykorzystuję je do ostatniego szczegółu. Szanuję wysiłek ludzi zaangażowanych w produkcję żywności i staram się jak najmniej zaśmiecać środowisko. Każdy mały krok w kierunku bardziej świadomego życia jest niezwykle ważny.
Daria Rogowska, autorka bloga ekocentryczka.pl.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryłam w sobie pasję do gotowania, gdy zdecydowałam się na dietę roślinną. Warzywa i owoce stały się idealnym materiałem do kulinarnych eksperymentów. Zrozumiałam, że kluczem do pełni smaków roślinnych jest ich spożywanie w sezonie. Od dziecka bliskie mi było przekonanie o potrzebie niemarnowania zasobów, choć dopiero później dowiedziałam się, że idea ta nosi nazwę "less waste". Zaradność w oszczędnym gospodarowaniu produktami zawdzięczam dziadkom, którzy uczyli mnie, jak minimalizować odpady bez większego wysiłku. Teraz, prowadząc własny dom, świadomie wybieram wyłącznie produkty najwyższej jakości i wykorzystuję je do ostatniego szczegółu. Szanuję wysiłek ludzi zaangażowanych w produkcję żywności i staram się jak najmniej zaśmiecać środowisko. Każdy mały krok w kierunku bardziej świadomego życia jest niezwykle ważny.
Daria Rogowska, autorka bloga ekocentryczka.pl.
