Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dzikie smaki. 70 przepisów na wyroby wędliniarskie z dziczyzny
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Trzecia książka autorstwa Roberta Winckiewicza w całości skupia się na tematyce dziczyzny. Czytelnik znajdzie w niej szczegółowe wskazówki dotyczące postępowania z tuszą, metod konserwacji i przechowywania mięsa, a także jego przygotowania do kolejnych etapów obróbki. Winckiewicz starannie przedstawia, jakie wyposażenie i umiejętności są niezbędne do samodzielnego wytwarzania wędlin i kiełbas. Książka oferuje także bogaty zbiór przepisów na domowe wędzonki, kiełbasy oraz różnorodne potrawy bazujące na dziczyźnie. Dodatkowo lektura wzbogacona jest o propozycje dodatków, które w wyjątkowy sposób podkreślają walory smakowe dzikiego mięsa.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Trzecia książka autorstwa Roberta Winckiewicza w całości skupia się na tematyce dziczyzny. Czytelnik znajdzie w niej szczegółowe wskazówki dotyczące postępowania z tuszą, metod konserwacji i przechowywania mięsa, a także jego przygotowania do kolejnych etapów obróbki. Winckiewicz starannie przedstawia, jakie wyposażenie i umiejętności są niezbędne do samodzielnego wytwarzania wędlin i kiełbas. Książka oferuje także bogaty zbiór przepisów na domowe wędzonki, kiełbasy oraz różnorodne potrawy bazujące na dziczyźnie. Dodatkowo lektura wzbogacona jest o propozycje dodatków, które w wyjątkowy sposób podkreślają walory smakowe dzikiego mięsa.
