Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dom pełen smaku
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„W tej książce Basia dzieli się swoimi największymi sekretami, najwspanialszymi przepisami i rodzinnymi historiami. Czytając Dom pełen smaku, przenosimy się w czasie, zmieniamy państwo, a nawet kontynent. Jedno jest pewne – zawsze jest smacznie i elegancko, w końcu nazwisko Ritz zobowiązuje!”.
Ania Starmach
Zasmakuj w domowej kuchni, poczuj przyjemny dreszcz dalekich wypraw i wybierz się za kulisy programu MasterChef!
Basia Ritz prezentuje klasyczne przepisy na dania, które można przyrządzić w prosty sposób, ale i wystawnie. Opowiada o swoich kulinarnych mistrzach i mistrzyniach. Zdradza tajemnice rodzinnej kuchni i przywołuje smaki dzieciństwa. Zabiera nas w podróż po niezwykłym świecie jej ulubionych przysmaków – konfitur z wiśni, barszczu z uszkami, pieczeni rzymskiej, alzackich podpłomyków.
Dowiedz się, dlaczego sernik Pani Tereski jest taki pyszny, jak zdobywa się przepis na chili con carne i które danie najlepiej leczy szaleństwa karnawału. Odkryj, jakie jest najszybsze ciasto świata i czemu w rodzinie Basi urządzano aż dwie Wigilie.
Książka zawiera 70 przepisów na przepyszne dania – wytrawne i na słodko.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„W tej książce Basia dzieli się swoimi największymi sekretami, najwspanialszymi przepisami i rodzinnymi historiami. Czytając Dom pełen smaku, przenosimy się w czasie, zmieniamy państwo, a nawet kontynent. Jedno jest pewne – zawsze jest smacznie i elegancko, w końcu nazwisko Ritz zobowiązuje!”.
Ania Starmach
Zasmakuj w domowej kuchni, poczuj przyjemny dreszcz dalekich wypraw i wybierz się za kulisy programu MasterChef!
Basia Ritz prezentuje klasyczne przepisy na dania, które można przyrządzić w prosty sposób, ale i wystawnie. Opowiada o swoich kulinarnych mistrzach i mistrzyniach. Zdradza tajemnice rodzinnej kuchni i przywołuje smaki dzieciństwa. Zabiera nas w podróż po niezwykłym świecie jej ulubionych przysmaków – konfitur z wiśni, barszczu z uszkami, pieczeni rzymskiej, alzackich podpłomyków.
Dowiedz się, dlaczego sernik Pani Tereski jest taki pyszny, jak zdobywa się przepis na chili con carne i które danie najlepiej leczy szaleństwa karnawału. Odkryj, jakie jest najszybsze ciasto świata i czemu w rodzinie Basi urządzano aż dwie Wigilie.
Książka zawiera 70 przepisów na przepyszne dania – wytrawne i na słodko.