Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dom pełen smaku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Basia Ritz w swojej książce zaprasza czytelników do świata pełnego smaku, gdzie dzieli się swoimi ulubionymi przepisami, historiami rodzinnymi i kulinarnymi tajemnicami. W „Dom pełen smaku” wędrujemy razem z nią przez różne epoki i kontynenty, zawsze w towarzystwie wykwintnych i smacznych potraw, co stanowi znaczący atut nazwiska Ritz.
Ania Starmach zachęca do odkrywania radości domowej kuchni, a jednocześnie oferuje krok w stronę fascynujących przygód, jakie niesie za sobą podróżowanie czy możliwość poznania programu MasterChef od środka. Basia Ritz przedstawia zestaw klasycznych przepisów, które można przyrządzić, zarówno w wersji prostej, jak i bardziej wystawnej. Dzieli się opowieściami o osobach, które ją inspirowały, oraz przypomina smaki swojego dzieciństwa. Wśród jej ulubionych dań znajdziemy m.in. konfiturę z wiśni, barszcz z uszkami, pieczeń rzymską i alzackie podpłomyki.
Odkryj sekret Pani Tereski na pyszny sernik, poznaj historię przepisu na chili con carne oraz dowiedz się, które danie najlepiej łagodzi szaleństwa karnawału. Poznaj przepis na najszybsze ciasto na świecie i dowiedz się, dlaczego w rodzinie Basi celebruje się dwie Wigilie. Książka zawiera aż 70 przepisów na różnorodne dania – zarówno wytrawne, jak i słodkie, które zachwycą każdego smakosza.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Basia Ritz w swojej książce zaprasza czytelników do świata pełnego smaku, gdzie dzieli się swoimi ulubionymi przepisami, historiami rodzinnymi i kulinarnymi tajemnicami. W „Dom pełen smaku” wędrujemy razem z nią przez różne epoki i kontynenty, zawsze w towarzystwie wykwintnych i smacznych potraw, co stanowi znaczący atut nazwiska Ritz.
Ania Starmach zachęca do odkrywania radości domowej kuchni, a jednocześnie oferuje krok w stronę fascynujących przygód, jakie niesie za sobą podróżowanie czy możliwość poznania programu MasterChef od środka. Basia Ritz przedstawia zestaw klasycznych przepisów, które można przyrządzić, zarówno w wersji prostej, jak i bardziej wystawnej. Dzieli się opowieściami o osobach, które ją inspirowały, oraz przypomina smaki swojego dzieciństwa. Wśród jej ulubionych dań znajdziemy m.in. konfiturę z wiśni, barszcz z uszkami, pieczeń rzymską i alzackie podpłomyki.
Odkryj sekret Pani Tereski na pyszny sernik, poznaj historię przepisu na chili con carne oraz dowiedz się, które danie najlepiej łagodzi szaleństwa karnawału. Poznaj przepis na najszybsze ciasto na świecie i dowiedz się, dlaczego w rodzinie Basi celebruje się dwie Wigilie. Książka zawiera aż 70 przepisów na różnorodne dania – zarówno wytrawne, jak i słodkie, które zachwycą każdego smakosza.
