Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dobre, bo polskie. Wołowina
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Polskie mięso wołowe wyróżnia się bogatym smakiem oraz zaletami odżywczymi, co czyni je wartym uwagi składnikiem kuchni. W tej książce znajdziecie praktyczne wskazówki dotyczące przygotowania pieczeni na wyjątkowe okazje. Odkryjecie również różnorodne sposoby na przygotowanie tradycyjnych zrazów oraz delikatnych dań z cielęciny. Dla miłośników kulinarnych podróży przygotowaliśmy przepisy na klasyczne dania, takie jak wołowina po burgundzku czy pikantne chili con carne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Polskie mięso wołowe wyróżnia się bogatym smakiem oraz zaletami odżywczymi, co czyni je wartym uwagi składnikiem kuchni. W tej książce znajdziecie praktyczne wskazówki dotyczące przygotowania pieczeni na wyjątkowe okazje. Odkryjecie również różnorodne sposoby na przygotowanie tradycyjnych zrazów oraz delikatnych dań z cielęciny. Dla miłośników kulinarnych podróży przygotowaliśmy przepisy na klasyczne dania, takie jak wołowina po burgundzku czy pikantne chili con carne.
