Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Cztery Pory Roku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przekazuję Wam książkę, która jest owocem niemal trzyletniej pracy nad artykułami kulinarnymi dla magazynu „Party”. Zawiera ona nie tylko smakowite zupy i przystawki, ale także szybkie i proste w przygotowaniu dania rybne, mięsne oraz wegetariańskie. W publikacji znajdziecie również bogaty wybór pysznych dodatków. Proste do wykonania przepisy, uzupełnione o kolorowe fotografie, pozwalają odtworzyć w domu prawdziwe polskie smaki, zapewniając przy tym kulinarny sukces. Wierzę, że przepisy te będą źródłem inspiracji zarówno dla doświadczonych, jak i początkujących kucharzy. Każdy z nich opiera się na ogólnodostępnych składnikach, co umożliwia w pełni docenienie zalet zdrowej i smakowitej kuchni. Dzięki tej książce inne publikacje kulinarne okażą się zbędne. Z najlepszymi życzeniami, Robert Sowa.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przekazuję Wam książkę, która jest owocem niemal trzyletniej pracy nad artykułami kulinarnymi dla magazynu „Party”. Zawiera ona nie tylko smakowite zupy i przystawki, ale także szybkie i proste w przygotowaniu dania rybne, mięsne oraz wegetariańskie. W publikacji znajdziecie również bogaty wybór pysznych dodatków. Proste do wykonania przepisy, uzupełnione o kolorowe fotografie, pozwalają odtworzyć w domu prawdziwe polskie smaki, zapewniając przy tym kulinarny sukces. Wierzę, że przepisy te będą źródłem inspiracji zarówno dla doświadczonych, jak i początkujących kucharzy. Każdy z nich opiera się na ogólnodostępnych składnikach, co umożliwia w pełni docenienie zalet zdrowej i smakowitej kuchni. Dzięki tej książce inne publikacje kulinarne okażą się zbędne. Z najlepszymi życzeniami, Robert Sowa.
