Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chleb bezglutenowy i inne wypieki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak upiec chleb bez glutenu? Wbrew pozorom, to prostsze niż mogłoby się wydawać! Na początku, nauka pieczenia bezglutenowych wypieków może wydawać się wyzwaniem. Często spotykamy się z chlebem, który nie wyrasta tak, jak byśmy tego chcieli, lub ma niezadowalającą teksturę i smak.
Aga Bednarska, znana blogerka prowadząca stronę bezglutenowejadlo.pl, doskonale zna te problemy. Sama doświadczyła wielu niepowodzeń, zanim udało jej się stworzyć idealny przepis na smaczny, bezglutenowy chleb. Nie zniechęciła się jednak i konsekwentnie dążyła do celu. Jej determinacja zaowocowała książką, będącą wynikiem wieloletnich badań i eksperymentów z różnymi mąkami bezglutenowymi oraz technikami pieczenia. W swojej publikacji Aga dzieli się wiedzą w sposób przystępny i zrozumiały, co sprawia, że każdy może nauczyć się piec pyszne i zdrowe pieczywo bez glutenu.
Dlaczego więc nie zacząć piec własnego chleba już dziś? Otwórz swoją domową piekarnię i pozwól, by zdrowe, bezglutenowe wypieki stały się częścią twojego życia!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak upiec chleb bez glutenu? Wbrew pozorom, to prostsze niż mogłoby się wydawać! Na początku, nauka pieczenia bezglutenowych wypieków może wydawać się wyzwaniem. Często spotykamy się z chlebem, który nie wyrasta tak, jak byśmy tego chcieli, lub ma niezadowalającą teksturę i smak.
Aga Bednarska, znana blogerka prowadząca stronę bezglutenowejadlo.pl, doskonale zna te problemy. Sama doświadczyła wielu niepowodzeń, zanim udało jej się stworzyć idealny przepis na smaczny, bezglutenowy chleb. Nie zniechęciła się jednak i konsekwentnie dążyła do celu. Jej determinacja zaowocowała książką, będącą wynikiem wieloletnich badań i eksperymentów z różnymi mąkami bezglutenowymi oraz technikami pieczenia. W swojej publikacji Aga dzieli się wiedzą w sposób przystępny i zrozumiały, co sprawia, że każdy może nauczyć się piec pyszne i zdrowe pieczywo bez glutenu.
Dlaczego więc nie zacząć piec własnego chleba już dziś? Otwórz swoją domową piekarnię i pozwól, by zdrowe, bezglutenowe wypieki stały się częścią twojego życia!
