Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zeszczupleć na życzenie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka, która stała się bestsellerem, sprzedała się już w nakładzie przekraczającym 100 000 egzemplarzy. Metoda stworzona w 1986 roku przez doktora Alaina Delabos, a zweryfikowana przez specjalistów z Europejskiego Instytutu Badań nad Odżywianiem (IREN), stanowi przełom w podejściu do zdrowego odżywiania. W nowoczesnej medycynie to pierwszy przypadek, gdy lekarz proponuje utrzymanie szczupłej sylwetki bez eliminacji ulubionych potraw, jednocześnie kontrolując poziom cholesterolu oraz cukrzycę. Klucz do sukcesu tkwi w spożywaniu posiłków zgodnie z rytmem dobowym organizmu. Kiedy konsumpcja odbywa się poza odpowiednim czasem, ten sam posiłek może prowadzić do przybierania na wadze. Z tej metody mogą korzystać wszyscy - nie tylko osoby z problemem nadwagi, ale także każdy, kto pragnie zachować zdrowie.
Doktor Alain Delabos zdobył przydomek "architekta ciała" ze względu na swoją unikalną metodę, która pomaga wyjaśnić, dlaczego zbędne kilogramy kumulują się w konkretnych miejscach. Dzięki jego wskazówkom możliwe jest naturalne odzyskanie smukłej sylwetki bez efektu jojo. Książka, wydana we Francji w 1999 roku, stanowi atrakcyjną alternatywę dla restrykcyjnych diet, które mogą prowadzić do niedoborów składników odżywczych. W publikacji znaleźć można zarówno przepisy francuskiej kuchni, jak i specjalnie zaaranżowane dla polskich czytelników dania tradycyjne.
Opis dostarczył wydawca.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka, która stała się bestsellerem, sprzedała się już w nakładzie przekraczającym 100 000 egzemplarzy. Metoda stworzona w 1986 roku przez doktora Alaina Delabos, a zweryfikowana przez specjalistów z Europejskiego Instytutu Badań nad Odżywianiem (IREN), stanowi przełom w podejściu do zdrowego odżywiania. W nowoczesnej medycynie to pierwszy przypadek, gdy lekarz proponuje utrzymanie szczupłej sylwetki bez eliminacji ulubionych potraw, jednocześnie kontrolując poziom cholesterolu oraz cukrzycę. Klucz do sukcesu tkwi w spożywaniu posiłków zgodnie z rytmem dobowym organizmu. Kiedy konsumpcja odbywa się poza odpowiednim czasem, ten sam posiłek może prowadzić do przybierania na wadze. Z tej metody mogą korzystać wszyscy - nie tylko osoby z problemem nadwagi, ale także każdy, kto pragnie zachować zdrowie.
Doktor Alain Delabos zdobył przydomek "architekta ciała" ze względu na swoją unikalną metodę, która pomaga wyjaśnić, dlaczego zbędne kilogramy kumulują się w konkretnych miejscach. Dzięki jego wskazówkom możliwe jest naturalne odzyskanie smukłej sylwetki bez efektu jojo. Książka, wydana we Francji w 1999 roku, stanowi atrakcyjną alternatywę dla restrykcyjnych diet, które mogą prowadzić do niedoborów składników odżywczych. W publikacji znaleźć można zarówno przepisy francuskiej kuchni, jak i specjalnie zaaranżowane dla polskich czytelników dania tradycyjne.
Opis dostarczył wydawca.
