Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zdrowie na twoim stole. Jak, kiedy, ile i co jeść? Choroby żołądka i jelit
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Najcenniejszym darem, jakim dysponuje człowiek, jest jego zdrowie. Jakie jedzenie wybierać, kiedy i w jakich ilościach je spożywać, aby nie tylko odzyskać, ale i zachować dobre zdrowie? Na te pytania odpowiada doktor nauk medycznych Swietłana Iwanowna Iljina, uznana ekspertka w dziedzinie dietetyki leczniczej.
W serii książek pod tytułem "Zdrowie na twoim stole" znajdziesz bogaty zestaw diet, praktycznych wskazówek oraz porad dietetycznych. Możesz wybrać te, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom i używać ich konsekwentnie, by osiągnąć zamierzony efekt leczniczy.
Niewłaściwe odżywianie, które nie uwzględnia żywności pochodzenia roślinnego, w tym roślin o właściwościach dietetycznych i leczniczych, jest przyczyną wielu chorób. Tego rodzaju produkty, stosowane od wieków, pomagają zapobiegać i leczyć różnorodne dolegliwości. Niniejsza publikacja odkrywa przed nami te powszechnie znane i czasami rzadko spotykane środki, które mogą wesprzeć nasze zdrowie dzięki hojności natury.
W Polsce występuje około 2200 gatunków roślin, zarówno uprawianych, jak i dziko rosnących, z czego około 200 gatunków znalazło zastosowanie w ziołolecznictwie. Zaletą stosowania takich leków jest obecność substancji, do których ludzki organizm przywykł na przestrzeni wieków, a także synergiczne działanie ich składników leczniczych. Rośliny te dostarczają niezbędnych witamin, soli mineralnych, garbników i olejków eterycznych, które są kluczowe dla zdrowego funkcjonowania organizmu.
Powyższy opis został przygotowany przez wydawcę.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Najcenniejszym darem, jakim dysponuje człowiek, jest jego zdrowie. Jakie jedzenie wybierać, kiedy i w jakich ilościach je spożywać, aby nie tylko odzyskać, ale i zachować dobre zdrowie? Na te pytania odpowiada doktor nauk medycznych Swietłana Iwanowna Iljina, uznana ekspertka w dziedzinie dietetyki leczniczej.
W serii książek pod tytułem "Zdrowie na twoim stole" znajdziesz bogaty zestaw diet, praktycznych wskazówek oraz porad dietetycznych. Możesz wybrać te, które najlepiej odpowiadają Twoim potrzebom i używać ich konsekwentnie, by osiągnąć zamierzony efekt leczniczy.
Niewłaściwe odżywianie, które nie uwzględnia żywności pochodzenia roślinnego, w tym roślin o właściwościach dietetycznych i leczniczych, jest przyczyną wielu chorób. Tego rodzaju produkty, stosowane od wieków, pomagają zapobiegać i leczyć różnorodne dolegliwości. Niniejsza publikacja odkrywa przed nami te powszechnie znane i czasami rzadko spotykane środki, które mogą wesprzeć nasze zdrowie dzięki hojności natury.
W Polsce występuje około 2200 gatunków roślin, zarówno uprawianych, jak i dziko rosnących, z czego około 200 gatunków znalazło zastosowanie w ziołolecznictwie. Zaletą stosowania takich leków jest obecność substancji, do których ludzki organizm przywykł na przestrzeni wieków, a także synergiczne działanie ich składników leczniczych. Rośliny te dostarczają niezbędnych witamin, soli mineralnych, garbników i olejków eterycznych, które są kluczowe dla zdrowego funkcjonowania organizmu.
Powyższy opis został przygotowany przez wydawcę.
