Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zawierucha w kuchni. Książka zwycięzcy programu MasterChef
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Co się stanie, gdy połączy się pasję, determinację i poczucie humoru? Powstają wyśmienite potrawy. Tego właśnie możecie spodziewać się od książki autorstwa Grzegorza Zawieruchy, zwycięzcy MasterChef 2019. Grzegorz Zawierucha charakteryzuje się niezwykłą intuicją smakową i pełnym poświęceniem dla sztuki kulinarnej, a jego publikacja z pewnością zabierze Was w niezwykłą podróż po smakach.
Za sprawą tej książki wrócicie do smaków dzieciństwa, poczujecie morską bryzę i powiew wiatru podczas kulinarnych rejsów. Znajdziecie tu rodzinne przepisy z oryginalnym twistem, takie jak sałatka z selera, śledzie z borowikami czy słodka kremówka. Kulinarną ofertę wzbogacają potrawy inspirowane podróżami, jak dorada przyrządzona po tajsku czy tacos z krewetkami, guacamole i czerwoną cebulą.
Książka dostarcza również wyzwań dla smakoszy żeglujących po kulinarnych wodach, oferując zupę rybną Brodet, tatar z ostryg oraz krewetki z pomidorami, szafranem i lawendą. Na koniec, odkryjecie wyrafinowane dania rodem z kuchni MasterChefa: foie gras ze szparagami i smardzami, comber jagnięcy w sosie miętowym, a także specjalność przyjaciela Grzegorza, Mariusza, krem z bobu z wędzonym łososiem i karmelizowaną figą.
Jeśli zatem marzycie o zaproszeniu Grzegorza Zawieruchy do Waszej kuchni, ta książka jest właśnie dla Was.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Co się stanie, gdy połączy się pasję, determinację i poczucie humoru? Powstają wyśmienite potrawy. Tego właśnie możecie spodziewać się od książki autorstwa Grzegorza Zawieruchy, zwycięzcy MasterChef 2019. Grzegorz Zawierucha charakteryzuje się niezwykłą intuicją smakową i pełnym poświęceniem dla sztuki kulinarnej, a jego publikacja z pewnością zabierze Was w niezwykłą podróż po smakach.
Za sprawą tej książki wrócicie do smaków dzieciństwa, poczujecie morską bryzę i powiew wiatru podczas kulinarnych rejsów. Znajdziecie tu rodzinne przepisy z oryginalnym twistem, takie jak sałatka z selera, śledzie z borowikami czy słodka kremówka. Kulinarną ofertę wzbogacają potrawy inspirowane podróżami, jak dorada przyrządzona po tajsku czy tacos z krewetkami, guacamole i czerwoną cebulą.
Książka dostarcza również wyzwań dla smakoszy żeglujących po kulinarnych wodach, oferując zupę rybną Brodet, tatar z ostryg oraz krewetki z pomidorami, szafranem i lawendą. Na koniec, odkryjecie wyrafinowane dania rodem z kuchni MasterChefa: foie gras ze szparagami i smardzami, comber jagnięcy w sosie miętowym, a także specjalność przyjaciela Grzegorza, Mariusza, krem z bobu z wędzonym łososiem i karmelizowaną figą.
Jeśli zatem marzycie o zaproszeniu Grzegorza Zawieruchy do Waszej kuchni, ta książka jest właśnie dla Was.
