Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wegańskie wypieki i potrawy bez glutenu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Obecnie coraz więcej osób zwraca uwagę na diety bezglutenowe i wegańskie, z uwagi na ich liczne korzyści zdrowotne. Niektórzy są wręcz zmuszeni do stosowania tych diet z powodu nietolerancji na gluten czy laktozę. Niestety, wielkim wyzwaniem staje się zdobycie smacznego pieczywa, które dorównałoby tradycyjnemu chlebowi czy bułkom, nie mówiąc już o różnorodnych ciastach i tortach. Samodzielne próby pieczenia często kończą się fiaskiem, a gotowe produkty dostępne na rynku zazwyczaj nie spełniają oczekiwań pod względem smaku i świeżości, nie wspominając o ich cenie.
Książka „Wegańskie wypieki i potrawy bez glutenu” odpowiada na potrzeby tych, którzy pragną samodzielnie przygotowywać chleby z bezglutenowych mąk i wykorzystać w pełni roślinne składniki. Autorka, będąca doświadczoną weganką na diecie bezglutenowej, dzieli się swoimi sprawdzonymi przepisami, które na co dzień wykorzystuje w cateringu obsługującym wegetariańskie lokale we Wrocławiu. W książce znajduje się 130 starannie dobranych receptur nie tylko na wypieki, ale także na różne dodatki, takie jak pasty, hummusy, kotlety, a nawet zupy. Każdy przepis został dokładnie przetestowany, aby każdy czytelnik, niezależnie od doświadczenia, mógł osiągnąć kulinarny sukces i cieszyć się smacznym efektem końcowym. Dla wielu osób stanie się to podróżą w nieznane dotąd smaki i inspiracje, a poprawa zdrowia i samopoczucia będą miłym dodatkiem.
Życzymy udanych eksperymentów kulinarnych i niezapomnianych wrażeń smakowych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Obecnie coraz więcej osób zwraca uwagę na diety bezglutenowe i wegańskie, z uwagi na ich liczne korzyści zdrowotne. Niektórzy są wręcz zmuszeni do stosowania tych diet z powodu nietolerancji na gluten czy laktozę. Niestety, wielkim wyzwaniem staje się zdobycie smacznego pieczywa, które dorównałoby tradycyjnemu chlebowi czy bułkom, nie mówiąc już o różnorodnych ciastach i tortach. Samodzielne próby pieczenia często kończą się fiaskiem, a gotowe produkty dostępne na rynku zazwyczaj nie spełniają oczekiwań pod względem smaku i świeżości, nie wspominając o ich cenie.
Książka „Wegańskie wypieki i potrawy bez glutenu” odpowiada na potrzeby tych, którzy pragną samodzielnie przygotowywać chleby z bezglutenowych mąk i wykorzystać w pełni roślinne składniki. Autorka, będąca doświadczoną weganką na diecie bezglutenowej, dzieli się swoimi sprawdzonymi przepisami, które na co dzień wykorzystuje w cateringu obsługującym wegetariańskie lokale we Wrocławiu. W książce znajduje się 130 starannie dobranych receptur nie tylko na wypieki, ale także na różne dodatki, takie jak pasty, hummusy, kotlety, a nawet zupy. Każdy przepis został dokładnie przetestowany, aby każdy czytelnik, niezależnie od doświadczenia, mógł osiągnąć kulinarny sukces i cieszyć się smacznym efektem końcowym. Dla wielu osób stanie się to podróżą w nieznane dotąd smaki i inspiracje, a poprawa zdrowia i samopoczucia będą miłym dodatkiem.
Życzymy udanych eksperymentów kulinarnych i niezapomnianych wrażeń smakowych.
