Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Tymczasowa żona. Miłość i kuchnia w Iranie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Opowieść skupia się na wyjątkowej historii kobiety, która wśród orientalnych przypraw odnajduje znaczenie prawdziwego szczęścia. Jennifer prowadzi życie, o jakim wielu marzy: posiada pewność siebie, wysoką pozycję zawodową w korporacyjnym świecie oraz mieszkanie w sercu Londynu. Ale czy rzeczywiście to wszystko jest źródłem jej zadowolenia?
Pragnąc nowych doświadczeń kulinarnych, protagonistka wyrusza do Iranu. Na miejscu trafia do domu Vahida, gdzie pod czujnym okiem jego matki zgłębia sekrety lokalnej kuchni. Jej popołudnia i wieczory wypełnione są odkrywaniem miasta z Vahidem, degustacją nieznanych dań oraz wizytami w miejscach, które nie są osiągalne dla zwykłych turystów. W aromatycznym świecie szafranu, pełnym surowych zasad i tradycji, między nimi zaczyna rodzić się głębokie uczucie, które trudno powstrzymać.
Jak bardzo wyprawa do Iranu zmieni losy dwóch obcych osób? Czasem potrzeba przemierzyć cały świat, aby odnaleźć to, czego tak naprawdę poszukujemy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Opowieść skupia się na wyjątkowej historii kobiety, która wśród orientalnych przypraw odnajduje znaczenie prawdziwego szczęścia. Jennifer prowadzi życie, o jakim wielu marzy: posiada pewność siebie, wysoką pozycję zawodową w korporacyjnym świecie oraz mieszkanie w sercu Londynu. Ale czy rzeczywiście to wszystko jest źródłem jej zadowolenia?
Pragnąc nowych doświadczeń kulinarnych, protagonistka wyrusza do Iranu. Na miejscu trafia do domu Vahida, gdzie pod czujnym okiem jego matki zgłębia sekrety lokalnej kuchni. Jej popołudnia i wieczory wypełnione są odkrywaniem miasta z Vahidem, degustacją nieznanych dań oraz wizytami w miejscach, które nie są osiągalne dla zwykłych turystów. W aromatycznym świecie szafranu, pełnym surowych zasad i tradycji, między nimi zaczyna rodzić się głębokie uczucie, które trudno powstrzymać.
Jak bardzo wyprawa do Iranu zmieni losy dwóch obcych osób? Czasem potrzeba przemierzyć cały świat, aby odnaleźć to, czego tak naprawdę poszukujemy.
