Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Tradycyjne Potrawy Świąteczne. Wielkanoc
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podczas okresu świątecznego często powracamy do sprawdzonych, tradycyjnych przepisów, które ceniły nasze babcie, dziadkowie, i rodzice. Jaga Zacharczuk doskonale zdaje sobie z tego sprawę, dlatego stworzyła książkę pełną klasycznych receptur na potrawy takie jak jajka, kurczaki, masła, mazurki, pasztety, pieczenie, sałatki, żury oraz rozmaite słodkości. Jej celem jest wzbogacenie rodzinnych tradycji kulinarnych czytelników o sprawdzone i smaczne pomysły. W książce autorka dzieli się wskazówkami dotyczącymi świątecznych przygotowań, oferując praktyczne porady, jak np. ułatwić obieranie jajek, zapobiec pękaniu i opadaniu sernika, czy stworzyć niedrogą formę do paschy. Dodatkowo zdradza sekrety na ożywienie wyschniętego chrzanu oraz na przygotowanie kolorowego lukru. Ta książka to nie tylko zbiór przepisów, ale także inspirujące zdjęcia, które pomogą w zaplanowaniu świątecznego menu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podczas okresu świątecznego często powracamy do sprawdzonych, tradycyjnych przepisów, które ceniły nasze babcie, dziadkowie, i rodzice. Jaga Zacharczuk doskonale zdaje sobie z tego sprawę, dlatego stworzyła książkę pełną klasycznych receptur na potrawy takie jak jajka, kurczaki, masła, mazurki, pasztety, pieczenie, sałatki, żury oraz rozmaite słodkości. Jej celem jest wzbogacenie rodzinnych tradycji kulinarnych czytelników o sprawdzone i smaczne pomysły. W książce autorka dzieli się wskazówkami dotyczącymi świątecznych przygotowań, oferując praktyczne porady, jak np. ułatwić obieranie jajek, zapobiec pękaniu i opadaniu sernika, czy stworzyć niedrogą formę do paschy. Dodatkowo zdradza sekrety na ożywienie wyschniętego chrzanu oraz na przygotowanie kolorowego lukru. Ta książka to nie tylko zbiór przepisów, ale także inspirujące zdjęcia, które pomogą w zaplanowaniu świątecznego menu.
