Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Smarowidła, pasty i inne cuda
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pasty można przyrządzać z różnorodnych składników - od warzyw i ziół, przez mięsa i ryby, po jajka, sery, a nawet owoce, bakalie i słodkości takie jak czekolada czy ciasteczka. Maria Banach, autorka książki, zaprasza czytelników do odkrywania mnóstwa inspiracji i pomysłów na nietuzinkowe połączenia smakowe. W tej książce znajdziesz przepisy na pasty zarówno wytrawne, jak i słodkie, wegetariańskie oraz mięsne, a także na te o konsystencji kremowej i chrupiącej.
Maria Banach jest znaną blogerką kulinarną, prowadzącą popularny blog gruszkazfartuszka.pl. Zyskała tytuł pierwszego w Polsce BlogerChefa, zdobyty w ogólnopolskim konkursie kulinarnym dla blogerów. Mieszka w regionie słynącym z pyry z gzikiem i szneki z glancem, a jej prawdziwą miłością są placki z jabłkami. Śniadanie jest dla niej najważniejszym posiłkiem dnia, dlatego stara się, by każdy poranek rozpoczynał się wyjątkowo smacznie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pasty można przyrządzać z różnorodnych składników - od warzyw i ziół, przez mięsa i ryby, po jajka, sery, a nawet owoce, bakalie i słodkości takie jak czekolada czy ciasteczka. Maria Banach, autorka książki, zaprasza czytelników do odkrywania mnóstwa inspiracji i pomysłów na nietuzinkowe połączenia smakowe. W tej książce znajdziesz przepisy na pasty zarówno wytrawne, jak i słodkie, wegetariańskie oraz mięsne, a także na te o konsystencji kremowej i chrupiącej.
Maria Banach jest znaną blogerką kulinarną, prowadzącą popularny blog gruszkazfartuszka.pl. Zyskała tytuł pierwszego w Polsce BlogerChefa, zdobyty w ogólnopolskim konkursie kulinarnym dla blogerów. Mieszka w regionie słynącym z pyry z gzikiem i szneki z glancem, a jej prawdziwą miłością są placki z jabłkami. Śniadanie jest dla niej najważniejszym posiłkiem dnia, dlatego stara się, by każdy poranek rozpoczynał się wyjątkowo smacznie.
